Naslovne strane za sredu, 26. jun 2024. godine

Beta pre 2 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 26. jun 2024. godine pišu o oslobađanju osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža iz britanskog zatvora nakon pet godina provedenih u pritvoru, ali i o nastavku dijaloga Beograda i Prištine i drugim temama.

ALO - "Afrička vrelina napušta Srbiju" o padu temperatura koji je najavljen za sledeću nedelju. "Nema otrovnog otpada" o rezultatima studije koja tvrdi da projekat Jadar nije opasan.

BLIC - "Danka, ni tela ni dokaza, ni svedoka", tri meseca od nestanka devojčice. List piše i o "Tri razloga za sastanak", povodom putovanja predsednika Srbije u Brisel.

VEČERNJE NOVOSTI - "Vikensom brže do dijagnoze kancera", zdravlje nacije i besplatni pregledi. List piše i o presudi vlasniku streljane u kojoj je upotrebu vatrenog oružja vežbao K.K. koji je potom ubio više đaka u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u tekstu pod naslovom "Za laganje dobio pet meseci".

DANAS - "Ekonomska korist ili neokolonijalni status", kakvi su ekonomski efekti rudnika litiujuma koji Rio Tinto sa srpskim vlastima planira u dolini Jadra. List piše i o razlozima zbog kojih vlast sve češće proteruje strane državljane iz Srbije u tekstu "Politizacija BIA sve češća".

INFORMER - "Srbija mora da odabere, Putin ili EU" o navodnim ucenama Brisela. "Litijum ne ubija poljoprivredu" o naučnim studijama koje to navodno potvrđuju.

KURIR - List piše da je Asanž ponovo na slobodi. "Na Vidovdan spomenik junaku s Košara" o najavi da će biti otkriven spomenik Peđi Leovcu.

NOVA - "Privatna firma broji glasove u Nišu", skandalozna odluka GIK, poništili sve rezultate izbora. List piše i da je "Eurbor počeo da pada", olakšanje za korisnike kredita u evrima.

POLITIKA - "Država će sportistima omogućiti najbolje uslove", Vučić obišao trening centar u Košutnjaku. List piše i o tome "Kako da sačuvamo kartice od zloupotrebe na internetu".

SRPSKI TELEGRAF - "Za svako zlato u Parizu 200.000 evra" o najavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će sportisti biti dodatno nagrađeni. "Tri nova svedoka u slučaju male Danke" o istrazi slučaja ubistva devojčice Danke Ilić.

(Beta, 06.26.2024)

Priština »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »