Priština

Gazeta Blic: Priština ponovo priznaje srpske pasoše

Kurir pre 46 minuta
KOSOVSKA MITROVICA - Priština nije uspela da se odupre međunarodnom pritisku, tako da je ponovo počela da priznaje srpske pasoše, objavila je "Gazeta Blic", pozivajući se na neimenovane izvore. "Kosovo je ponovo počelo da priznaje srpske pasoše, to… »

"Smeta im to što na Zapadu iznosim istinu o položaju Srba na KiM"

B92 pre 6 sati
Beograd -- Francuski humanitarac Arno Gujon izjavio je da Prištini smeta to što iznosi istinu o položaju Srba na KiM i da mu zato i dalje ne dozvoljava ulaz u pokrajinu. Gujon ističe da je situacija u srpskim enklavama na KiM izuzetno teška… »

Đurić: Sever opsesivna meta Prištine, nalazimo načine da snabdevamo naš narod

N1 Info pre 8 sati
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da Beograd uprkos pritiscima na terenu i pojčanim policijskim i inspekcijskim kontrolama, pronalazi način da osigura koliko-toliko stabilno snabdevanje srpskog stanovništva, pre svega… »

Veselji provocira: Novo Brdo "dragulj naše kulturne baštine"

Večernje novosti pre 16 sati
Predsednik skupštine privremenih prištinskih institucija izjavio je da je "ponosan" zbog zastave tzv. Kosova koja je ponovo postavljena na zidinama srpskog srednjovekovnog grada Novo Brdo. PRIŠTINA - Predsednik skupštine privremenih prištinskih… »

NATO komandant slatine otkriva tačijeve mračne tajne: Njegova mafija htela da me ubije! Preživeo sam atentat 2001! UN ima…

Kurir pre 6 sati
Preživeo sam atentat 2001, događaj je dokumentovan u UN. Rugova mi je rekao: Albancima ne veruj, saradnike mi nisu ubili Srbi. Od mene se očekivalo da zaratim sa Rusima. ZAPOVEDNIK vazduhoplovne baze, aerodrom "Slatina" kod Prištine, bio sam od juna… »

Krvnik kosom ubijao zarobljene Srbe, SAD bi i da im kuće otima! Evo ko je Naser Šalja zvani Fatira

Kurir pre 6 sati
Ubijao je zarobljene žene, decu i starce tako što bi ih sekao kosom. Suviše krvav i za Zapad! Velika Britanija se prva povukla iz odbora Agencije za verifikaciju imovine Kosova, a pre dva dana su to uradile i SAD zbog odbijanja Prištine da sa čela te… »

Priština pod pritiskom međunarodne zajednice ponovo priznaje srpske pasoše

Sputnik pre 16 minuta
Priština nije uspela da se odupre međunarodnom pritisku, tako da je ponovo počela da priznaje srpske pasoše, objavila je „Gazeta blic“, pozivajući se na neimenovane izvore. „Kosovo je ponovo počelo da priznaje srpske pasoše, to je rezultat… »

Morina tvrdi da ne zna zašto mu je oduzet britanski pasoš

B92 pre 0 minuta
Priština -- Bivši pripadnik takozvane OVK Tomor Morina izjavio je da ne zna zašto su makedonske vlasti zadržale njegov britanski pasoš. "Zadržali su mi putnu ispravu, tamo je ostao britanski pasoš. Sada čekam. Nemam ništa sa Makedonijom, to ću… »

Gazeta Blic: Priština ponovo priznaje srpske pasoše

Večernje novosti pre 22 minuta
Priština nije uspela da se odupre međunarodnom pritisku, tako da je ponovo počela da priznaje srpske pasoše, objavila je "Gazeta Blic", pozivajući se na neimenovane izvore. Priština nije uspela da se odupre međunarodnom pritisku, tako da je ponovo… »

Gazeta Blic: Priština ponovo priznaje srpske pasoše

RTS pre 22 minuta
Priština nije uspela da se odupre međunarodnom pritisku, tako da je ponovo počela da priznaje srpske pasoše, objavila je "Gazeta Blic", pozivajući se na neimenovane izvore. "Kosovo je ponovo počelo da priznaje srpske pasoše, to je rezultat… »

Vremenska prognoza »

Priština »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
31 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
13˚ / 29˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
16˚ / 31˚

Vesti dana »