Priština

U četvrtak u Briselu sastanak Beograda i Prištine o tablicama

Blic pre 3 sata
U Briselu će u četvrtak 21. oktobra biti održan tehnički sastanak predstavnika Beograda i Prištine na kojem će se razgovarati o trajnom rešenju pitanja registarskih tablica, piše Gazeta ekspres. To je za televiziju T7 potvrđeno iz vlade u… »

Najveća glupost u ovoj deceniji: Srpska lista odgovorila Momčilu Trajkoviću - Da li biste bili kreativni na mestu Srećka…

Večernje novosti pre 3 sata
Foto Tanjug Saopštenje prenosimo u celosti: - Pobeda srpskog naroda odnosno kandidata Srpske liste na nedovno održanim lokalnim izborima nije baš prijao onima koji su radili protiv interesa našeg naroda, kao što nije ni onima koji su bliski… »

Vučić: Nikoga nismo terali da glasa

Danas pre 5 sati
Mi nikoga nismo terali, osim što sam ja mislio da je bolje da izađu na izbore ljudi nego da ne izađu. Ja to nisam krio, to sam javno rekao. Pa čekajte, mi napadamo Prištinu za neispunjavanje Briselskog sporazuma, a onda ćemo mi da ne ispunimo… »

Atelje 212 počeo saradnju sa Teatrom „La mama”

Politika pre 6 minuta
Elen Stjuart i Mira Trailović bile su povezane decenijskim prijateljstvom. U duhu lepe tradicije, beogradsko pozorište Atelje 212 dogovorilo je i upravo započelo saradnju sa jednim od najznačajnijih svetskih avangardnih pozorišta: teatrom „La… »

Bilčik: Priština posebno da se angažuje na dogovoru sa Beogradom

Politika pre 13 minuta
STRAZBUR- Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, Vladimir Bilčik, pozvao je Beograd i „posebno Prištinu” da se angažuju na postizanju konačnog dogovora o normalizaciji odnosa. Bilčik je u govoru pred Spoljnopolitičkim odborom Evropskog… »

Priština uvela takse na građevinski materijal

Politika pre 19 minuta
Uvođenjem ovih mera prekršen je Cefta sporazum, što se, nažalost, ne dešava prvi put. Priština je uvela nove takse na proizvode iz Srbije, ovog puta stočnu hranu i građevinski materijal. Po prijavi proizvođača sa Kosova da se po damping cenama… »

N1 direktno o izborima na Kosovu

N1 Info pre 1 sat
O rezultatima izbora na Kosovu, ambijentu u kom su održani, neizbežno i o odnosima Beograda i Prištine Vojislav Stevanović razgovara sa Dragišom Mijačićem iz Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji, novinarima Idrom Seferijem i Sanjom Sovrlić, a u… »

Srpska lista: Pobeda srpskog naroda nije prijala onima bliskim Prištini

Dnevnik pre 2 sata
KOSOVSKA MITROVICA: Srpska lista u današnjem saopštenju za medije konstatuje da pobeda srpskog naroda odnosno kandidata Srpske liste na nedavno održanim lokalnim izborima nije baš prijala onima koji su radili protiv interesa našeg naroda, kao ni… »

Priština poručila borelju: Akcije policije na severu se nastavljaju

Pravda pre 3 sata
Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žosep Borelj upoznat je sa namerom Prištine da nastavi sa akcijama koje su viđene 13. oktobra. Zamenik premijera Besnik Bisljimi u razgovoru sa visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i… »

Srpska lista očitala lekciju momčilu Trajkoviću Kako bi on bio kreativan da je bio na mestu Srećka Sofronijevića?

Alo pre 3 sata
Srpska lista je posle ubedljive pobede na izborima na Kosovu i Metohiji odgovorila Momčilo Trajkoviću da je izrekao jednu od najvećih gluposti izrečenih bar u ovoj deceniji. Saopštenje koje je izdala Srpska lista prenosimo u celosti: Pobeda srpskog… »

Vremenska prognoza »

Priština »
subota
Vedro
Vedro
7 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
5˚ / 17˚
četvrtak
Vedro
Vedro
6˚ / 20˚

Vesti dana »