Priština

"Niko od naše porodice nije ubio Albanca. Niti naručeno, niti s leđa, niti spreda. Imamo kodeks časti"

B92 pre 2 sata
Priština -- Vršilac dužnosti kosovskog premijera u emisiji "Lično" na RTV Dukađini govorio o osetljivim temama posleratnog perioda, a deo je preneo portal KoSSev. Haradinaj je retko kada govorio o zagonetnom ubistvu svog brata Envera posle rata… »

Veselji odleteo u Hag

B92 pre 2 sata
Priština -- Predsednik Demokratske partije Kosova Kadri Veseli trebalo bi sutra da bude saslušan u Specijalnom sudu u Hagu. On je već odleteo za Hag, javlja RTS. Taj sud formiran je 2015. da utvrdi i procesuira bivše pripadnika tzv. OVK za zločine… »

"Glavni cilj bio dokazati zločine Srbije. Sakupljeno 10.000 stranica" FOTO

B92 pre 50 minuta
Priština -- Savetnik ministra spoljnih poslova Kosova Jetljir Ziberaj rekao da je glavni cilj spoljne politike bio svedočenje o ratnim zločinima Srbije na Kosovu. Ziberaj je dodao i da je o tome prikupljeno 10.000 stranica dokumenata. Ziberaj je na… »

Predlozi Konferencija o nestalim i ubijenim novinarima na Kosovu: Tužilaštva u Beogradu i Prištini da nađu mehanizme…

Cenzolovka pre 1 minut
Tužilaštva u Beogradu i Prištini treba da što pre pronađu mehanizme saradnje za slučajeve ubijenih i nestalih novinara na Kosovu od 1998. do 2005 godine, jedan je od predloga predsednika Udruženja novinara Srbije (UNS) na Kosovu Budimira Ničića i… »

Advokat:Osumnjičeni za ubistvo Olivera Ivanovića prebačen u pritvorsku jedinicu u Severnoj Mitrovici

Danas pre 26 minuta
Jedan od šestoro optuženih za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića, Marko Rošić, prebačen je u petak u pritvorsku jednicu u Severnoj Mitrovici, potvrdio je za internet portal na srpskom jeziku Kossev Rošićev advokat, Mahmut Haljimi. Rošić je u… »

Kako izgleda noćni život u Prištini? (VIDEO)

Danas pre 44 minuta
Iz serijala "Druga strana Kosova" Ljudi koji vole da „partijaju“ a žele da posete Prištinu mogu da iskuse dobar provod, živu, elektro, rok, RnB scenu, da čuju sjajne svirke, probaju kraft piva i svrate u sjajne kafane – restorane na ukusnu… »

Zbog njega je Bali beg pao u drugi plan, žene seku vene za njim, Havijer Bardem juri da ga upozna, a on vuče korene sa…

Večernje novosti pre 1 sat
On je trenutno najplaćeniji i najpopularniji glumac u Turskoj. Za njim žene bukvalno seku vene, Njegovo ime je Džan Jaman. On je trenutno najplaćeniji i najpopularniji glumac u Turskoj. Za njim žene bukvalno seku vene, policija ga tokom gostovanja… »

Postoje dve teme koje interesuju EU, a vizna liberalizacija za Kosovo nije jedna od njih

B92 pre 2 sata
Priština -- Postoje dve teme na koje je pažnja EU najviše usmerena kada je reč o Zapadnom Balkanu, a ni jedna nije vizna liberalizacija za građane Kosova. Prva je pokušaj postizanja kompromisa u vezi sa otvaranjem pregovora o pristupanju Albanije i… »

Vučić u poseti Grčkoj! Planira se najviši nivo saradnje između Srbije i Grčke.

Alo pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra i u četvrtak u zvaničnoj poseti Grčkoj, tokom koje će se sastati sa predsednikom te zemlje Prokopisom Pavlopulosom, kao i premijerom Kirjakosom Micotakisom. Prvog dana posete, Vučić će se sastati… »

Đurić i Kurti vodili argumentovan razgovor

Danas pre 4 sata
Organizatori "Balkanskih dijaloga" za Danas Sve nas u organizaciji, i to je bio jedan od lajtmotiva skupa, muči osećaj hitnosti, utisak da nam „stvari klize iz ruku“, dok nam građani napuštaju region u rekordnom broju, navode u pisanoj izjavi za… »

Vremenska prognoza »

Priština »
subota
Znatno oblačno
Znatno oblačno
5 ˚C
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 9˚
utorak
Pljuskovi
Pljuskovi
2˚ / 8˚

Vesti dana »