Priština

Fabrici u razgovoru sa Selakovićem pozdravio odluku Vlade Srbije da smiri tenzije sa Crnom Gorom

Beta pre 40 minuta
Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas je na sastanku sa šefom srpske diplomatije Nikolom Selakovićem pozdravio odluku Vlade Srbije da smiri tenzije i očuva dijalog u odnosima sa Crnom Gorom, saopštilo je Ministartsvo spoljnih poslova… »

Građani Srbije se ne odriču Kosova iako žele dijalog

EurActiv pre 16 minuta
Mišljenje građana Srbije o kosovskom sporu karakterišu suprotstavljeni stavovi - podržavaju dijalog Beograda i Prištine a ne vide mogućnost suživota Srba i Albanaca; podržavaju sporazume iz Brisela i Vašingtona, ali ne vide korist od njih. Ovo je… »

Sprečeno krijumčarenje zlatnog nakita uvijenog u maramu

RTV pre 52 minuta
HORGOŠ - Carinici su u saradnji sa policijom na izlazu prelaza Horgoš sprečili krijumčarenje preko 200 grama zlatnog nakita uvijenog u maramu i skrivenog u prtljag. Prekršaj je otkriven kada je na red za redovnu kontrolu pristigao autobus koji je na… »

Spečeno krijumčarenje zlatnog nakita uvijenog u maramu

B92 pre 46 minuta
Carinici su u saradnji sa policijom u nedelju na izlazu graničnog prelaza Horgoš sprečili kosovskog Abanca da prokrijumčari 230 grama zlatnog nakita. Nakit je bio uvijen u maramu i skriven u prtljag. Prekršaj je otkriven u autobusu koji je na… »

Albanac preko Srbije hteo da švercuje zlato: Carinici na Horgošu mu pronašli nakit, a evo kako su ga provalili (foto)

Kurir pre 28 minuta
Carinici su juče u saradnji sa policijom na izlazu prelaza Horgoš sprečili krijumčarenje više od 200 grama zlatnog nakita uvijenog u maramu i skrivenog u prtljag. Prekršaj je otkriven kada je na red za redovnu kontrolu pristigao autobus koji je na… »

Fabrici pozdravio odluku Vlade Srbije da smiri tenzije sa Crnom Gorom

N1 Info pre 28 minuta
Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici je na sastanku sa šefom srpske diplomatije Nikolom Selakovićem pozdravio odluku Vlade Srbije da smiri tenzije i očuva dijalog u odnosima sa Crnom Gorom, saopštilo je Ministartsvo spoljnih poslova. "Poštovanje… »

Istraživanje (BCBP): Građani Srbije se ne odriču Kosova iako žele dijalog

Danas pre 4 minuta
Mišljenje građana Srbije o kosovskom sporu karakterišu suprotstavljeni stavovi – podržavaju dijalog Beograda i Prištine a ne vide mogućnost suživota Srba i Albanaca; podržavaju sporazume iz Brisela i Vašingtona, ali ne vide korist od njih. Ovo… »

Pakao korone na Kosovu se nastavlja: Najnovije brojke zabrinjavaju, skoro polovina testiranih pozitivna na virus

Srbija danas pre 4 minuta
Od početka pandemije od korona virusa obolelo je 39.596, a preminulo 1.016 osoba. Na KiM je u poslednja 24 sata, na testiranih 1.219 osoba, potvrđeno 539 slučajeva korona virusa, dok je 11 osoba preminulo, objavio je danas Institut za infektivne… »

Iza kulisa hapšenja vođa OVK: Tači kasnio, Veselji i Seljimi nisu hteli da se jave na telefon, a evo šta se desilo pre…

Blic pre 1 sata
Prištinski mediji danas prenose do detalja šta se dešavalo iza scena hapšenja bivšeg predsednika privremenih institucija u Prištini Hašima Tačija, Kadrija Veseljija, Redžepa Seljimija i Jakupa Krasnićija i kako su se oni ponašali. Prema pisanju… »

Federiči: Kfor će voditi brigu o zaštiti Srba

RTV pre 1 sata
PRIŠTINA - Novi komandant Kfora general-major Franko Federiči izjavio je danas da će ta međunarodna vojna misija voditi brigu o zaštiti Srba na Kosovu i da su na dnevnoj bazi organizovane patrole, ne samo na severu, već na celoj teritoriji… »

Vremenska prognoza »

Priština »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4 ˚C
ponedeljak
Sneg
Sneg
-5˚ / 2˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-10˚ / 3˚

Vesti dana »