Priština

Ambasador Hil i Vučić razgovarali o Kosovu

Politika pre 1 sat
Imali smo otvoren i konkretan razgovor, izjavio je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, posle sastanka s ambasadorom Sjedinjenih Država Kristoferom Hilom. Kako je predsednik napisao na svom instagram nalogu, s američkim ambasadorom je razgovarao o… »

Miloš Jovanović: Problemi sa Prištinom posledica politike koju Srbija vodi od 2008. godine

Insajder pre 1 sat
Poslanik koalicija NADA Miloš Jovanović izjavio je danas da su problemi između Beograda i Prištine posledica politike koju Srbija vodi od 2008. godine i dodao da evropske integracije "vitalno" ugrožavaju interese Srbije. On je novinarima u Skupštini… »

VIDEO „Izbora na severu Kosova neće biti ako ih Beograd ne podrži“: Andrić Rakić o pritiscima na Prištinu da odloži…

Danas pre 1 sat
Milica Andrić Rakić, iz organizacije „Nova društvena inicijativa“, kaže da je situacija u Kosovskoj Mitrovici trenutno mirna, kao i da se ne vidi mogućnost novih protesta nalik onim od pre dva dana prilikom ulaska novoimenovanih članova… »

"Otvoren i konkretan razgovor": Vučić sa Hilom: Značajno angažovanje SAD u sprečavanju eskalacija na Kosovu

Blic pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kristoferom Hilom i razgovarao o bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji. Vučić nije krio zadovoljstvo sastankom sa američkim ambasadorom. - Otvoren… »

Vučić se sastao sa Hilom: Otvoren i konkretan razgovor o bezbednosnoj situaciji na KiM

Euronews pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom SAD u Srbiji Kristoferom Hilom sa kojim je, kako kaže, imao otvoren i konkretan razgovor o bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i o mogućnostima i predlozima EU za nastavak… »

Vučić i američki ambasador razgovarali o situaciji na Kosovu

Sputnik pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se posle sastanka sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kristoferom Hilom. Vučić je na svom Instagram* nalogu napisao da je vodio „otvoren i konkretan razgovor sa ambasadorom Hilom o bezbednosnoj… »

Vučić sa Hilom o bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji

Dnevnik pre 2 sata
BEOGRAD Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kristoferom Hilom sa kojim je, kako je naveo, imao otvoren i konkretan razgovor. Kako je predsednik napisao na svom Instagram nalogu… »

Vučić se sastao sa ambasadorom SAD: "Otvoren i konkretan razgovor"

B92 pre 2 sata
Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom SAD u Srbiji Kristoferom Hilom. Predsednik Srbije se tim povodom oglasio na svom Instagram nalogu gde je napisao da su on i Kristofer Hil razgovarali o KiM, EU i istakao da Srbija ostaje… »

Kao da svima odgovara konflikt: Posle tenzija upitno održavanje vanrednih izbora na severu Kosova

Nova pre 2 sata
Srbi na severu Kosova kako sami kažu od 1999. godine do sada žive u neprekidnom iščekivanju i neizvesnosti, jednom im se govori a drugo im se dešava. Preko njihovih leđa ide u pokušaj Prištine da organizuje izbore u četiti opštine gde su srpski… »

Predsednik Srbije primio američkog ambasadora hila: Otvoren razgovor s ambasadorom Hilom o bezbednosnoj situaciji na KiM

Kurir pre 2 sata
BEOGRAD - Otvoren i konkretan razgovor sa ambasadorom Hilom o bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i o mogućnostima i predlozima EU za nastavak dijaloga o normalizaciji odnosa sa Prištinom. Ukazao sam na značaj angažovanja SAD u… »

Vremenska prognoza »

Priština »
četvrtak
Znatno oblačno
Znatno oblačno
8 ˚C
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 11˚
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
7˚ / 10˚

Vesti dana »