Ima dva dana da sakupi novac: Srpkinja prodaje diplomu učenika generacije i dva srebrnjaka da bi prehranila dete i platila struju: "Pitala me je da li znam nekoga ko bi želeo da kupi ovo"

Blic pre 2 dana
Ima dva dana da sakupi novac: Srpkinja prodaje diplomu učenika generacije i dva srebrnjaka da bi prehranila dete i platila…

Pomoći ljudima u nevolji, pogotovo onima koji su prošli najgora životna iskustva, nešto je najveće što čovek može da učini. Upravo zato, objava Jovane Ružićić o samohranoj mami jednog deteta, dirnula je korisnike Instagrama iz Srbije. Naime, ova devojka je zbog računa i želje da prehrani svoje dete, ponudila na prodaju diplomu učenika generacije i dva srebrnjaka.

Tek što je zakoračila u život , majka dvogodišnjeg dečaka je osetila svu gorčinu života. Od porodice je pobegla zbog nasilja i sada se sama bori za svoje dete, budući da i od partnera sa kojim je dobila mališana, nema konstantnu novčanu pomoć. Kao samohrana mama na bolovanju, ne prima punu platu. Dok plati lekove i lečenje za mališana, i vrtić, ne ostaje joj ništa. Zato je sada opet na rubu, ostaće bez struje ako je ne plati, makar jedan račun, u naredna dva dana.

Blic »

Zabava, najnovije vesti »