(Mapa) snažna oluja iz crne gore juri ka Srbiji: Ova dva grada prva na jakom udaru, pogledajte kako se oblaci premeštaju po satima (foto)

Blic pre 2 dana
(Mapa) snažna oluja iz crne gore juri ka Srbiji: Ova dva grada prva na jakom udaru, pogledajte kako se oblaci premeštaju po…

Snažno nevreme sinoć je pogodilo Srbiju. Oluja je prvo opustošila Sloveniju i Hrvatsku, a onda stigla i u našu zemlju. Trenutno novo nevreme pogodilo je Crnu Goru, a slike sa društvenih mreža svedoče o jačini oluje koja je nosila sve pred sobom. Sudeći po radarskim snimcima sa sajta "Vreme i radar", upravo ta oluja stići će u Srbiju u narednim satima.

Kako javljaju očevici, nevreme je opustošilo Crnu Goru. Jaka oluja pogodila je Nikšić, Bar, Sutomore, Bečiće i Ulcinj. Leteli su crepovi, a vetar je rušio stabla i cele konstrukcije. Prema radaru sajta "Vreme i radar", ova oluja trebalo bi uskoro da stigne i u Srbiju, a prvo će zahvatiti južni i jugozapadni deo zemlje. Kako pokazuju radarski snimci, nevreme bi oko 12.40 sati trebalo da uđe u Srbiju, a prvi na udaru biće Sjenica, Tutin, ali i deo Kosova i Metohije.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »