Ko bi rekao: Evo kako sada izgleda Miloš Krasić, "penzioner" koji je obukao kopačke i u Rusiji zaigrao protiv OFK Beograda (foto)

Večernje novosti pre 2 dana
Ko bi rekao: Evo kako sada izgleda Miloš Krasić, "penzioner" koji je obukao kopačke i u Rusiji zaigrao protiv OFK Beograda…

Dok traje EURO 2024, desila se prilično zanimljiva situacija u zemlji kojoj je zabranjeno da na prvenstvu Evrope učestvuje. U Rusiji. Naime, jedan od najvažnijih fudbalera Srbije na Mundijalu održanom 2010. u Južnoj Africi, Miloš Krasić, jeste već poodavno "okačio kopačke o klin", ali se vratio da igra fudbal i - oduševio mnoge.

Foto Instagram/ OFK Beograd Krasićeva kratkotrajna partija desila se na meču Bratskog kupa u Moskvi, a nastupio je za svoj bivši klub, moskovski CSKA, protiv OFK Beograda. I ne samo da je zaigrao (od 89. minuta) već je imao i asistenciju u 90. minutu, za konačnih 4:0. Evo kako i 39-godišnji bivši, a ipak povremeno i sadašnji fudbaler, sada izgleda... ... a evo i svih golova sa meča CSKA Moskva - OFK Beograd: Sa mladom reprezentacijom stigao je do polufinala "U-21"

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »