"Bilo je krvi, tu su bila i deca": Na ovoj plaži teško je povređen mladić kada je guma udarila u čamac: "Išao je punom brzinom!" (foto)

Blic 10.07.2024
"Bilo je krvi, tu su bila i deca": Na ovoj plaži teško je povređen mladić kada je guma udarila u čamac: "Išao je punom…

Sinoć oko 18:30 časova na Savi u Sremskoj Mitrovici je došlo do nesreće na vodi, kada je guma za vuču koja je bila prikačena za gliser u pokretu udarila u drugi čamac koji se nalazio nedaleko od obale. Na gumi se u tom momentu nalazila grupa muškaraca, koji su prošli sa lakšim telesnim povredama, dok je M.P. (39) zadobio teške telesne povrede glave i tela i nalazi se na bolničkom lečenju u Kliničkom centru u Novom Sadu.

O čitavom događaju na plažu u naselju 29. novembar oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova, a povodom hapšenja lica koje je upravljalo gliserom S.P. (39) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti. S.P. se sumnjiči da je, vozeći gliser neprilagođenom brzinom rekom Savom, izazvao nesreću u kojoj je teške telesne povrede, opasne po život zadobio 39-godišnji muškarac koga je osumnjičeni gliserom vukao na gumi.

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »