"On je svoj nestanak isplanirao": Misterija sve veća, farmaceuta iz Niša nema više od mesec dana, penzionisani inspektor sada otkrio svoju verziju slučaja (foto)

Blic 21.07.2024
"On je svoj nestanak isplanirao": Misterija sve veća, farmaceuta iz Niša nema više od mesec dana, penzionisani inspektor…

Skoro mesec i po dana je prošlo od misterioznog nestanka niškog farmaceuta Milana Đorđeviča (41) koji je poslednji put viđen na Staroj Planini ali uprkos intenzivnoj potrazi spasilačkih službi, porodice i građana, nije pronađeno ništa što bi rasvetlilo njegovu sudbinu. Pretraga šireg područja mesta nestanka nije dala nikakve indicije da je Đorđević stradao nesrećnim slučajem ili kao žrtva krivičnog dela ali nije pronađeno ni ništa što bi ukazalo da je Suvu Planinu napustio sam ili u društvu.

Porodica nestalog farmaceuta iz Niša ne gubi nadu da će njegova sudbina ipak biti rasvetljena ali ih ubija to što nema apsolutno nikakvih informacija koje bi bar donekle rasvetlile misteriju. - Prvo što uradim svakoga jutra je da okrenem broj policijskih inspektora. Svaki put dobijem isti odgovor: ‘Nema ničeg novog!’ Čim svane, uradim to opet, sve se nadajući da će se nešto novo desiti. Šta da kažem, samo nam je nada ostala - kaže Milanova majka Marica Đorđević.

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »