Koje su šanse kamale Haris da pobedi Trampa? U kom pravcu ide politički smer demokrata nakon povlačenja Bajdena sa mesta kandidata za predsednika SAD (video, uživo)

Blic 23.07.2024
Koje su šanse kamale Haris da pobedi Trampa? U kom pravcu ide politički smer demokrata nakon povlačenja Bajdena sa mesta…

Nakon što je predsednik Džo Bajden povukao kandidaturu za novembarske izbore, sve veći broj Demokrata izražava podršku Kamali Haris kao potencijalnoj kandidatkinji u predsedničkoj trci. Hoće li biti promene političkog kursa i kakve su njene stvarne šanse protiv Donalda Trampa?

Srbija bi na jesen trebalo da postane prva zemlja na Balkanu koja ima serijsku proizvodnju električnih vozila. U Kragujevcu počinje proizvodnja električne "pande", koju vam predstavljamo ovog jutra. Kako nagle promene temperature, poput konzumacije hladnih pića i osveženja tokom vrelih dana, mogu uticati na zubnu gleđ i osetljivost zuba? Saznajte koji su najvažniji saveti za održavanje higijene usta i zuba tokom letnjih meseci? Da li ste čuli za termin "spoting" ?

Povezane vesti »

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »