Pronašli idealan smeštaj u Guči za samo 15 evra, a domaći obrok košta 350 dinara: Cene na Saboru trubača u Guči ipak nisu tako paprene kako se priča (foto)

Blic 01.08.2024
Pronašli idealan smeštaj u Guči za samo 15 evra, a domaći obrok košta 350 dinara: Cene na Saboru trubača u Guči ipak…

Osim trubača i njihovih nadmetanja, paprene cene na Saboru trubača u Guči nešto su što se najčešće spominje. Ipak, ove godine uz dogovor sa ugostiteljima organizatori kažu da neće biti neosnovanog „divljanja“, a da je Guča i te kako pristupačna za svačiji džep pokazuje primer Pavlovića iz sela Kotraža, koji se već tradicionalno bave seoskom turizmom, a njihovo imanje je pravi mali raj.

Domaćin Miloš Pavlović kaže da su kapaciteti za predstojeći Sabor trubača u njihovim konacima već popunjeni, jer kako kaže, kod njih stižu neki stari gosti, već tradicionalno godinama, ali ima i novih koji su ovog leta tu po prvi put. - Već su nam stigli gosti iz Nemačke, sutra stižu i tri porodice iz Hrvatske. Gosti ma odakle da dođu nisu zahtevni, vole ovde da dođu i da se odmore. Kod nas cena smeštajnih kapaciteta je 15 eura po osobi, plus doručak, ručak i

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »