Danica je bila na ivici života i smrti, zbog greške lekara odbojkom više nikada neće moći da se bavi, a ovako je svoje drugarice ispratila na prvenstvo evropskom u Dablinu

Blic 05.08.2024
Danica je bila na ivici života i smrti, zbog greške lekara odbojkom više nikada neće moći da se bavi, a ovako je svoje…

Potresna ispovest osamnaestogodišnje Danice Ružić, koja je posle užasne operacije meniskusa preživela nemoguće, nikoga nije ostavila ravnodušnim, ali, na sreću, njeno veliko i hrabro srce i dalje kuca i dok se oporavlja ima beskrajnu podršku porodice, prijatelja, devojaka i stručnog štaba Odbojkaškog saveza Srbije, Juniorske reprezentacije koja se trenutno nalazi u Dablinu na Evropskom prvenstvu.

Nakon povrede meniskusa i operacije u Novom Sadu oporavak se toliko zakomplikovao da je bila na ivici života i smrti, a ono što je doživela dok je nije preuzeo doktor sa VMA ugrozilo joj je život i oduzelo mogućnost da nastavi da se bavi sportom koji je njena najveća i prva ljubav – odbojkom. Sve je počelo u oktobru prošle godine i traje dan danas. Kakvu je tačno golgotu ova mlada odbojkašica prošle posle užasne operacije meniskusa, ispričala je nedavno za "Blic".

Pročitajte još

Ključne reči

Vojvodina, najnovije vesti »