Masovna tuča na Hvaru: Jeziva scena, mlate sve dok protivnik ne prestane da se pomera, kamera zabeležila stravične udarce (video)

Kurir 05.08.2024
Masovna tuča na Hvaru: Jeziva scena, mlate sve dok protivnik ne prestane da se pomera, kamera zabeležila stravične udarce…

Brutalna masovna tuča dve grupe muškaraca dogodila se u nedelju u ranim jutarnjim satima na Hvaru! Na snimku se vidi žestoki obračun na jednom parkingu i kako grupa muškaraca tuče dvojicu protivnika dok ne prestanu da se pomeraju. - Udari ga nogom u glavu - šokirano komentariše osoba koja posmatra dok neko viče da se pozove policija.

Tuča se dogodila oko 5.40 sati na Trgu Marka Miličića. Policija je saopštila da je privedeno pet učesnika tuče i da su dvojica zadržana do prestanka delovanja alkohola. Jednom od njih je oduzeta teleskopska palica za koju se sumnja da je korišćena u tuči. Lokalni mediji navode da je jedna osoba zadobila lakše povrede. Samo dan ranije, podsetimo, policajac je morao da interveniše kako bi razdvojio dve devojke koje su se potukle nasred ulice u Splitu! Bonus video:

Povezane vesti »

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »