Panika na Novom Beogradu: Stanari zgrade gde je mladić terao devojku da skoče sa petog sprata zabrinuti jer se vraća u zgradu: "Sada će da ga sreće"

Blic 08.08.2024
Panika na Novom Beogradu: Stanari zgrade gde je mladić terao devojku da skoče sa petog sprata zabrinuti jer se vraća u…

Vanja K. (29), koji je u martu uhapšen nakon što je upao u jedan stan na petom spratu solitera na Novom Beogradu i devojku koja je bila unutra s prijateljem pokušao da natera da zajedno skoče sa terase, pušten je na slobodu pošto mu je Treći osnovi sud izrekao meru obaveznog lečenja. Međutim, stanari solitera u Novom Beogradu su u panici jer Vanja K. planira da se vrati i živi u istoj zgradi!

Podsetimo, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policija ga je tada uhapsila i određen mu je bio pritvor zbog krivičnog dela ugrožavanje sigrunosti. - Nakon nalaza i mišljenja sudskih veštaka, njemu je izrečena mera obaveznog lečenja i javljanja nadležnoj ustanovi. U obavezi je da se redovno javlja, a ukoliko bi tu meru prekršio, onda bi tek ona bila zamenjena merom lečenja u zatvorenoj ustanovi - pojašnjeno je za Kurir kako se Vanja K. našao na

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »