"Mislio sam da nikada neću to uraditi, ali me je Olja naterala": Večeras na Blic TV repriza gostovanja Olivere i Đorđa Balaševića u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem"

Blic pre 24 dana
"Mislio sam da nikada neću to uraditi, ali me je Olja naterala": Večeras na Blic TV repriza gostovanja Olivere i Đorđa…

Maestralni kantautor, Đorđe Balašević retko kada je gostovao u emisijama, nije voleo da se javno eksponira. Oduvek je bio originalan, autentičnost ga je činila posebnim, te nije čudo što je i koncept emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" u kojoj je Balašević gostovao bio skroz drugačiji. U emisiji je bila i Olivera Balašević, supruga kantautora, a Balašević je preuzeo ulogu voditelja, te je svojim maestralnim stend ap nastupom nasmejao mnogobrojnu publiku.

Zato večeras od 22:00 budite uz Blic televiziju, kanal 117 i ne propustite da se podsetite gostovanja sjajnog kantautora, koje za života nije mnogo imao. Tokom stend ap nastupa Balašević je ispričao anegdotu sa jednog putovanja. -Dok sam prelazio granice između naših bivših republika, na jednoj granici izlazi carinik i kaže 'ovo je moj san, ti si moj idol, ja sam odrastao uz Balaševića'. Tu sam ja bio pun sebe. Prelazim drugu granicu, carinik gleda i kaže 'Đorđe

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »