Prokletstvo luksuzne jahte: Na "nepotopivom" brodu stradali članovi 3 porodice, traga se za telom tinejdžerke: "Ovo je neverovatno!"

Blic pre 20 dana
Prokletstvo luksuzne jahte: Na "nepotopivom" brodu stradali članovi 3 porodice, traga se za telom tinejdžerke: "Ovo je…

Iz olupine superjahte "Bajezijan", koja je potonula u ponedeljak ujutru kod Sicilije, izvučeno je pet tela, dok se za jednom osobom traga. Među žrtvama je i britanski milijarder Majk Linč, čija se ćerka Hana i dalje vodi kao nestala. Istražitelji pokušavaju da utvrde kako je došlo do munjevitog potonuća jahte, koju je zahvatila pijavica, imajući u vidu da izvršni direktor kompanije koja proizvodi ovakva plovila kaže da su "nepotopiva".

Plovila poput superjahte Majka Linča su "nepotopiva", istakao je Đovani Kostantino, izvršni direktor kompanije "The Italian Sea Group", koja proizvodi i prodaje ovakve brodove. Prema njegovim rečima, nema nedostataka u dizajnu i konstrukciji superjahte "Bajezijan". "Sea Group" takođe poseduje firmu koja je izgradila "Bajezijan", koji je bio u vlasništvu britanskog tajkuna Majka Linča. Kostantino je rekao da su ovi brodovi "najbezbedniji u apsolutnom smislu". - Kao

Povezane vesti »

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »