"Izašao je iz auta i počeo da beži nazad": Posle otcepljenja, referenduma i razdruživanja, Dodik je ovih dana priredio veleobrt: Svemu je "kumovao" direktor CIA?

Blic pre 19 dana
"Izašao je iz auta i počeo da beži nazad": Posle otcepljenja, referenduma i razdruživanja, Dodik je ovih dana priredio…

Republika Srpska (RS) nikad nije sporila suverenitet i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine (BiH) shodno Dejtonskom sporazumu i secesija nikad nije bila naša politika - poručio je predsednik RS Milorad Dodik pre nekoliko dana, nedugo nakon što se njegova “desna ruka”, aktuelna srpska članica Predsedništva BiH Željka Cvijanović u Sarajevu sastala sa Vilijamom Barnsom, direktorom američke Centralne obaveštajne agencije (CIA).

- Da ovo nisu objavili režimski mediji, pomislili bi da je Dodikov tviter nalog hakovan - poručila je gotovo odmah nakon ove izjave koju je lider SNSD objavio i na društvenim mrežama Jelena Trivić, predsednica opozicionog Narodnog fronta u RS. Zapanjujuća transformacija Milorada Dodika od ogorčenog separatiste, koji čeka prvu povoljnu priliku da Srpsku otcepi od BiH do umerenog političara koji poručuje da se, zapravo, nikad nije zalagao za samostalnost RS,

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Balkan, najnovije vesti »