"Ja se vraćam 36.: Jula!" Svi se smeju zbog greške grčkih carinika u pasošu srpskog turiste, mada nekima je i preselo letovanje (foto)

Blic pre 14 dana
"Ja se vraćam 36.: Jula!" Svi se smeju zbog greške grčkih carinika u pasošu srpskog turiste, mada nekima je i preselo…

Grčki granični prelazi već tri meseca zadaju glavobolje srpskim turistima, bilo da je u pitanju velika gužva, izgubljeni pasoši ili briga da se ispoštuju svi propisi neophodni za ulazak u zemlju. U moru objava na društvenim mrežama sa istim ili sličnim pitanjima o vremenu zadržavanja na granicama, našla se i jedna koja je, greškom carinika, nasmejala sve korisnike i odmah počela da se deli na internetu.

"Zbog velikog interesovanja, jul je produžen", stoji uz fotografiju stranice pasoša jednog srpskog turiste na kojoj se vidi datum prelaska graničnog prelaza Evzoni koji glasi na 32. 07. 2023. godine. Ko radi, taj i greši, kaže stara poslovica, a grčkim carinicima, verovatno uspavanim i izmorenim od gužvi koje se stvaraju, potkrala se greška pa su tako pečat datumar okrenuli na nepostojeći datum. "Produženi" jul dobro je nasmejao članove grupe " Live from Greece"

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »