Beograđanin je sa puklom gumom i slomljenom rukom molio za pomoć, a niko ni da ga pogleda osim ovog čoveka: Sada želi da svi čuju za Bojanića (video)

Blic pre 11 dana
Beograđanin je sa puklom gumom i slomljenom rukom molio za pomoć, a niko ni da ga pogleda osim ovog čoveka: Sada želi da…

Da poziv čuvara javnog reda i mira ne podrazumeva samo brigu o bezbednosti građana i "lov" na pojedince koji krše zakon, a da dobar policajac ne može postati neko ko nema izraženu empatiju prema drugim ljudima, pokazao je nesrećni splet okolnosti jednog Beograđanina, koji se našao u problemu usred grada.

Sa puklom gumom na automobilu i slomljenom rukom, uzalud je čekao pored puta pomoć svojih sugrađana i taman kada je izgubio svaku nadu da će mu neko pomoći, zaustavio se automobil čijeg vozača sada hvali ceo Beograd. Priča o njemu objavljena je na stranici "Serbia Live - Beograd". "Pukla mi je guma pre neki dan i nisam mogao da je sam zamenim jer mi je polomljena ruka. Tako sam stajao pokraj puta u Prvomajskoj gde niko koga sam pitao nije imao vremena da pomogne.

Povezane vesti »

Beograd, najnovije vesti »