Pernat (SSP): Ostavka Vere Milošev je pobeda svih građana

Beta pre 7 dana

Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) iz Zrenjanina Sonja Pernat izjavila je danas da ostavka pomoćnice gradonačelnika Vere Milošev "nije rezultat lične odgovornosti ili osećaja pravde", već da predstavlja "pobedu svih građana".

Pernat je u pisanoj izjavi navela da je to pobeda "i svih onih koji su se usprotivili bahatom ponašanju i zloupotrebi moći".

"Javnost je jasno pokazala da neće tolerisati neprihvatljivo ponašanje, bez obzira na položaj i funkciju pojedinaca. Ova situacija pokazala je da solidarnost i glasovi pravde mogu nateratit sistem na odgovornost. Ovo je mali korak ka većoj odgovornosti javnih funkcionera i pobeda za sve građane koji veruju u pravdu u ovim mračnim vremenima", navela je Pernat.

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura objavio je na svom Fejsbuk profilu da je jutros primio pismenu ostavku na funkciju pomoćnice gradonačelnika Vere Milošev.

Mediji su ranije preneli da su Milošev i njen prijatelj u bioskopu, u nedelju uveče u Zrenjaninu, verbalno napali i pretili trojici dečaka, a da su najmlađem od njih, dečaku sa problemima u razvoju, rekli da "ne sme više tu da dolazi" i da tu "ne žele da ga vide".

(Beta, 09.09.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »