Exitovih pet dana u tri minuta: Proživite nezaboravne trenutke sa Tvrđave i pripremite se za proslavu 25 godina festivala!

RTV pre 5 dana  |  RTV
Exitovih pet dana u tri minuta: Proživite nezaboravne trenutke sa Tvrđave i pripremite se za proslavu 25 godina festivala!

NOVI SAD - „EXIT je uvek bio festival koji je dovodio revolucionare, kako u publiku, tako i na binu!” rekao je legendarni Tom Morello tokom svog dugo očekivanog nastupa, a baš ta energija ujedinila je svu zvezdanu decu Petrovaradinske tvrđave! U iščekivanju obeležavanja četvrt veka festivala, koje će biti održano od 10. do 13. jula 2025. godine, EXIT kroz zvanični aftermovie rekapitulira najsjajnije trenutke zabeležene na Tvrđavi ove godine!

U čast jednog od najvećih svetskih naučnika svih vremena, Nikole Tesle, Glavna bina festivala nazvana je Tesla Universe, čime je uz bogat program Nultog dana proslavljen njegov rođendan. Tokom pet festivalskih dana više od 210.000 posetilaca sa svih strana sveta, na više od 40 festivalskih bina i zona, delilo je neverovatnu energiju i slavilo ogromnu ljubav i strast prema muzici! „Ovde smo da probudimo naše supermoći i promenimo svet!” - istakao je jedan od

Pročitajte još

Ključne reči

Vojvodina, najnovije vesti »