BBC vesti na srpskom

Petočlana porodica stradala u sudaru vojnog vozila i automobila, vozaču Vojske Srbije određeno zadržavanje

U nesreći je na licu mesta poginulo petoro ljudi, među kojima troje dece.

BBC News pre 1 sat
Ilustracija
BBC
Ilustracija

Otac, njegovo troje dece i još jedna žena poginuli su u sudaru vojnog vozila i putničkog automobila na putu između Kraljeva i Raške, a vozaču Vojske Srbije određeno je zadržavanje od 48 sati, saopšteno je iz MUP-a.

U nesreći je na licu mesta poginulo petoro ljudi, među kojima troje dece, rekao je za RTS direktor Opšte bolnice u Kraljevu dr Zoran Mrvić.

Dodao je da se lekari bore za život jednoj osobi.

Smrtno su stradali vozač i putnici u putničkom automobilu, D. L. (1991), L. L. (2014), L. L. (2017), M. L. (2023) i D. K. (1997), dok je M.L. (1992) zadobila teške telesne povrede, piše RTS.

Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu odredila zadržavanje vozača vojnog vozila M.V. (1970) zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Iz Ministarstva odbrane je saopšteno da se tokom realizacije redovnih zadataka borbeno vozilo Vojske Srbije PASARS u 13.10 sudarilo se sa civilnim vozilom kod mesta Ušće na putu Kraljevo-Raška.

Borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo se u smeru ka Raški i bilo je u koloni pod pratnjom vojne policije.


Pratite nas na Fejsbuku,Tviteru, Instagramu, Jutjubui Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

(BBC News, 09.21.2024)

BBC News

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »