SSP poručila Vučiću: Uzalud vređaš opoziciju - litijum se u Srbiji neće kopati

Beta pre 2 sata

Stranke slobode i pravde je danas saopštila da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "tvrdnjom da je predlog zakona o zabrani istraživanja i eksploatacije litijuma imbecilan, uvredio 80 odsto građana Srbije koji imaju takav stav".

"Samo osoba odvojena od realnosti i sa ozbiljnim mentalnim problemima može nazvati imbecilima sve opozicione poslanike i sve građane Srbije koji smatraju da kopanje litijuma može biti štetno po zdravlje ljudi", poručio je SSP, sa sednice Predsedništva.

Kako je navedeno, "takve uvrede neće promeniti stav većinske Srbije i na skupštinskoj sednici koja mora biti održana će se to videti".

"Sednici (Skupštine Srbije o zabrani litijuma i bora) Aleksandar Vučić ne može da prisustvuje bez obzira što zbog toga kuka kao Damjanov Zelenko. Za laganje naroda mu preostaju svakodnevni rijalitiji koje organizuje širom Srbije, a koje televizije sa nacionalnom frekvencijom prenose satima", poručila je SSP i dodala da mu je sve to "džabe".

"Džabe mu sve te laži i podrška Amerike, Nemačke, Francuske i Rusije, džabe mu i lažni SNS stručnjaci, Jovana i Željko Joksimović kojima je poklonio 'Tanjug' i dao državne pare za njihove televizije kao i njima slični. SNS profiteri - Litijum se u Srbiji kopati neće", naglasila je SSP.

(Beta, 21.09.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »