Naslovne strane za ponedeljak 23. septembar 2024. godine

Beta pre 2 sata

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o porukama iz Njujorka predsednika Aleksandra Vučića, o teškoj saobraćajnoj nesreći sa pet žrtava u kojoj je učestvovalo vojno vozilo, o pregledima skenerom i napadu huligana na Partizanov stadion.

ALO - "Raste vodostaj Dunava vrh talasa za dva dana", o očekivanom porastu nivoa reke, nakon poplava u srednjoj Evropi.

BLIC - Epilog posete državnog sekretara Svete stolice "Vatikan može da nam bude jak saveznik oko Kosmeta". Vojno borbeno vozilo od 16 tona zgužvalo ford težak 1.300 kilograma "Stradali na putu ka manastiru". Neizvestan meč Partizana i Zvezde "Huligani uništili teren u Humskoj pred večiti derbi".

VEČERNJE NOVOSTI - Predsednik iz Njujorka poručio "Mir će nam otvoriti i vrata ka Rusiji". Bez lista čekanja za skener "Rekordan odziv na preglede". Oštećen stadion Partizana "Vatra na terenu i pre derbija".

DANAS - Doktor Dragan Milić kaže da su fokus pokreta PODES parlamentarni izbori "Ne razmišljam o kandidaturi za predsednika". Anesteziolog i član Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić o zdravstvu, listama čekanja i V. D. direktorima "Zdravstvom u Srbiji upravlja politički mulj". Sagovornici Danasa o teškoj nesreći kod Kraljeva u kojoj je poginulo petoro, a gde je učestvovalo vozilo Vojske Srbije "Zaboravljena moralna i komandna odgovornost".

INFORMER - Izjava predsednika Srbije - "Vučić uoči GS UN: Neće mi isključiti mikrofon".

KURIR - "Poruka", list prenosi izjavu predsednika Vučića, da će ključni deo njegovog govora u UN biti o Kosovu.

NOVA - U tragediji koja je potresla Srbiju stradala cela porodica: "Ministarstvo odbrane uporno ćuti o pogibiji vojnika i njegove dece". Zamenica predsednika Demokratske stranke Dragana Rakić kaže "Moto naprednjaka je 'uzmi, zgrabi i nosi'". Istraživanje kakve nekretnine mogu da se kupe za 100.000 evra u Srbiji "Garsonjera u Beogradu košta koliko i sto kvadrata u Nišu".

POLITIKA - Predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku: "Mir je za Srbiju od presudnog značaja". Centralna tema sa Kosova "Kurti pokrenuo proces uništenja Srpske liste". O spaljenoj travi na stadionu Partizana "Atentat na 'večiti derbi'".

SRPSKI TELEGRAF - "Odziv na preglede najveći do sada", o besplatnim preventivnim pregledima u zdravstvenim ustanovama.

(Beta, 23.09.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »