"Večiti derbi" u senci vandalizma: Slike osoba koja su uništile travnjak na stadionu Partizana postoje, ali nadležnima "nepoznata" njihova imena (VIDEO)

Insajder pre 2 sata
"Večiti derbi" u senci vandalizma: Slike osoba koja su uništile travnjak na stadionu Partizana postoje, ali nadležnima…

Grupa huligana je usred noći provalila na stadion Partizana gde su razbijali flaše i rasuli staklo po celom terenu, a palili su i naftne derivate. Iako se sve dogodilo pre samo dva dana, i snimljeno je kamerama video-nadzora, a imena počinilaca su, kako tvrde u Fudbalskom klubu Partizan poznata, Tužilaštvo ih ne zna. U odgovoru Insajderu kažu da je policiji naloženo da otkrije i utvrdi identitet učesnika.

Današnji derbi, koji je bio doveden u pitanje posle uništene trave, ipak će se održati od 19 časova, jer je delegacija Fudbalskog saveza Srbije konstatovala da travnjak ispunjava uslove za odigravanje utakmice. Zaposlene na stadionu Partizana u Humskoj dočekala je u nedelju ujutru uništena trava na terenu, uoči derbija koji se igra večeras. Ubrzo se saznalo da je teren uništila grupa ljudi sa kapuljačama na glavama, koja je usred noći upala na stadion. Ko su lica

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »