Da li želite da idete na ekskluzivni Gala koncert svetske operske zvezde Jonasa kaufmana? Rešite kviz i osvojite poklon ulaznice za koncert 1. oktobra u Sava Centru!

Blic pre 12 sati
Da li želite da idete na ekskluzivni Gala koncert svetske operske zvezde Jonasa kaufmana? Rešite kviz i osvojite poklon…

Najveći tenor današnjice i svetska operska zvezda Jonas KAUFMAN po prvi put će nastupiti u Beogradu na svečanom otvaranju 56. BEMUS-a 1. oktobra u Plavoj dvorani Sava Centra. Na Gala koncertu će, u pratnji Vojvođanskog simfonijskog orkestra, izvoditi nezaboravne operske arije i najlepše numere filmske muzike.

Blic je pripremio specijalni kviz posvećen ovom vanserijskom umetniku. Pokrenite kviz i odgovorite tačno na pitanje, pa ukoliko vas znanje i sreća budu poslužili dobićete dve ulaznice za koncert. Svi učesnici kviza treba da budu upućeni u politiku privatnosti. Zabavite se uz kviz i osvojite ulaznice za umetnički događaj godine! Pošaljite nam mejl na marketing@ringier.rs sa naznakom "KAUFMAN", vaše ime i prezime. Samo će dobitnici biti kontaktirani.

Povezane vesti »

Ključne reči

Kultura, najnovije vesti »