Ubio je ženu i ćerku, dva sina i majka Marija se bore za život, a sada su isplivali potresni detalji: Martina (25) je govorila da je njen otac "njena najveća ljubav"

Blic pre 11 sati
Ubio je ženu i ćerku, dva sina i majka Marija se bore za život, a sada su isplivali potresni detalji: Martina (25) je…

U ranim jutarnjim satima u Nuoru, na Sardiniji, juče se dogodio stravičan zločin. Roberto Gleboni (52), šumar, ubio je svoju suprugu Đuzi Maseti (43) i njihovu ćerku Martinu Gleboni (25), kao i sina Frančeska. Dvoje maloletne dece je povređeno – desetogodišnji sin je u kritičnom stanju, dok je četrnaestogodišnji sin zadobio lakše povrede. Gleboni je, nakon što je počinio zločin, izvršio samoubistvo.

Masakr se odigrao u dva različita domaćinstva, a među žrtvama su i komšija Paolo Sana (59) i Glebonijeva majka Marija Esterina Rikardi (84), koji su prebačeni u bolnicu San Frančesko u Nuoru. Njihovo stanje je takođe kritično. Prema prvim informacijama iz istrage, Gleboni je prvo došao u kuću u Via Inčuzia, gde su se nalazile njegova supruga i deca. Otvorio je vatru i usmrtio Đuzi Maseti i njihovu ćerku Martinu, dok su sinovi povređeni. Prema izvorima,

Povezane vesti »

Svet, najnovije vesti »