Braću ubice stavio u incestuoznu vezu u seriji i baš ga briga za posledice: Tvorac serije kaže da ga žestoke kritike o lažima Ne interesuju: "Šta je tu groteskno?"

Blic pre 2 sata
Braću ubice stavio u incestuoznu vezu u seriji i baš ga briga za posledice: Tvorac serije kaže da ga žestoke kritike o…

Najnoviji projekat Rajana Marfija izazvao je mnogo kontroverzi zbog spornih scena i nepoštovanja prema braći Menendez, Eriku i Lajlu, koji su ubili svog oca i majku i za to su osuđeni na doživotnu robiju. Marfi je posebno na tapetu, jer se smatra da nije pravilno pristupio priči o braći koja su trpela dugogodišnje se*sualno nasilja od strane njihovog oca, zbog kog tvrde da su izvršili ubistvo. Rajana Marfija, doduše, ne uznemirava reakcija ili nezadovoljstvo javnosti, niti same braće.

Marfi kaže takođe da ne planira da se sastane sa Erikom i Lajlom Menendezom nakon što su kritikovali njegovu dramatizaciju njihovog zloglasnog slučaja ubistva. - Ne želim da razgovaram sa braćom Menendez - rekao je Marfi (58) za Variety nakon što su ga pitali šta misli o tome da jedan od glumaca serije Kuper Koh i Kim Kardašijan posećuju braću Menendez u zatvoru. Iako je izrazio podršku Kohu i Kardašijanovoj, rekao je da on "nema šta da pita" braću koja su tema

Kim Kardašijan »

Ključne reči

Kultura, najnovije vesti »