Uživo izraelci ušli u Liban, pakao na pomolu! Amerika u panici zbog odluke Irana, oglasio se i šef Hezbolaha: "Spremni smo za kopnenu invaziju!"

Blic pre 34 minuta
Uživo izraelci ušli u Liban, pakao na pomolu! Amerika u panici zbog odluke Irana, oglasio se i šef Hezbolaha: "Spremni smo…

Situacija na Bliskom istoku gotovo svakog trenutka preti da dodatno eskalira, imajući u vidu da Izrael sprovodi žestoke napade na Liban. Jutros je granatiran i centar glavnog grada Bejruta, pri čemu su ubijeni lideri Hamasa i Narodnog fronta za oslobođenje Palestine. Sve ovo pomno prati Amerika, koja strahuje od sledećeg postupka Irana. Najnovije informacije sa Bliskog istoka pratite uživo na sajtu "Blica".

Nemačka je evakuisala osoblje svoje ambasade iz Libana, koje nije neophodno, kao i članove njihovih porodica i nemačke državljane koji su medicinski ugroženi, a daće podršku svima drugima koji žele da napuste tu zemlju, saopštila su danas ministarstva inostranih poslova i odbrane Nemačke. -Trenutno ima 1.800 registrovanih nemačkih državljana u Libanu - rekao je danas portparol nemačkog ministarstva spoljnih poslova. Izrael je rekao Americi da planira "ograničenu"

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Svet, najnovije vesti »