Prof. Dušan Vučićević (FPN) za Marker: Vučić ne bi trebalo da učestvuje u skupštinskoj raspravi o litijumu, nedostaje više glasa struke u javnosti (VIDEO)

Insajder pre 1 sat
Prof. Dušan Vučićević (FPN) za Marker: Vučić ne bi trebalo da učestvuje u skupštinskoj raspravi o litijumu, nedostaje…

Profesor Fakulteta političkih nauka Dušan Vučićević rekao je u emisiji „Marker“ na Insajder televiziji da "pomalo cinično" deluje obrazloženje predsednice Parlamenta Ane Brnabić da je opozicija, koja je zahtevala vanrednu sednicu o iskopavanju litijuma, odugovlačila zasedanje o rebalansu budžeta i da zapravo ne želi da se ta sednica održi. On je kazao i da ne vidi kako bi predsednik Aleksandar Vučić doprineo kvalitetu rasprave o litijumu u Skupštini.

Sednica Parlamenta o iskopavanju litijuma bila je zakazana za danas, ali je otkazana u poslednji čas. Porf. Vučićević smatra da je opozicija želela da se o tome raspravlja, a da je vlast, na neki način, pokušala da tu raspravu izbegne. 'Moram da priznam da mi nije potpuno jasno zašto vlast to radi, jer u krajnjem slučaju ta rasprava se ne može izbeći, a ovako, za širu javnost, mislim da će ipak delovati da je oni izbegavaju. I zbog toga ne bih isključio da vrlo

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »