Ljudi, ovo je po meni raj na zemlji: Provela sam tri dana odmora na ovom neverovatnom ostrvu i jedva čekam da mu se ponovo vratim!

Blic pre 2 sata
Ljudi, ovo je po meni raj na zemlji: Provela sam tri dana odmora na ovom neverovatnom ostrvu i jedva čekam da mu se ponovo…

Nakon meseci planiranja, traganja po internetu za savršenim letovanjem i razgovora sa prijateljima, napokon sam priznala sebi – ne znam gde želim da idem! Svaka destinacija koju sam gledala izgledala je sjajno na slikama, ali uvek bi nešto falilo. Onda, sasvim neočekivano, moja najbolja drugarica mi je početkom leta predložila: “A da odemo na produženi vikend na Maltu?”.

Bila sam iznenađena, jer o Malti nisam mnogo razmišljala kao o letnjoj destinaciji, ali njeno oduševljenje bilo je zarazno. “ Malta je ostrvo istorije, prelepih plaža, neverovatne hrane i vina, i skoro u svakom delu godine ima savršenu klimu”, objašnjavala je dok sam ja guglala slike i čitala članke na internetu. Bila je u pravu – Malta zaista izgleda kao mali raj. Tako smo za manje od nedelju dana, uzbuđene do neba, spakovale kofere i krenule u trodnevnu avanturu.

Internet »

Ključne reči

Putovanja, najnovije vesti »