Prvi put u istoriji: Srbija dobila investicioni kreditni rejting! Počinje jutro na Blic, prvi saznajte: Šta je uzrok tragičnog potopa u Jablanici

Blic pre 2 sata
Prvi put u istoriji: Srbija dobila investicioni kreditni rejting! Počinje jutro na Blic, prvi saznajte: Šta je uzrok…

Naša država prvi put u istoriji dobila investicioni kreditni rejting, Siniša Mali: "Srbija je ekonomski zdrava i trčaće još brže!" - Ana Brnabić o sednici Skupštine o litijumu: "Pravi se politički rijaliti" - "PLAŠIM SE ZA BEZBEDNOST SRBA NA KOSOVU!" kaže bivši komandant u KFOR-u. Teme jutra analiziramo sa profesorom FPN-a Zoranom Stojiljkovićem i programskim direktorom agencije "Faktor Plus" Predragom Lacmanovićem.

Stravične poplave i klizišta ponovo pogodile Bosnu i Hercegovinu, ostavljajući iza sebe brojne mrtve i nestale. Jablanica je epicentar katastrofe, spasilački timovi utrkuju se s vremenom u potrazi za preživelima. Šta su uzroci ove tragedije, da li možemo da se zaštitimo od budućih nesreća i da li smo išta naučili? Naši gosti su profesorka Biljana Abolmasov, Marko Selaković spasilac GSS-a i Vedran Zubić, profesor geografije iz Sarajeva, a ekipa "Jutra na Blic"

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »