Potresne scene iz poplavljene Bosne: Pronađeno još jedno telo, apokalipsa u Jablanici: "Cela kuća se srušila, bujica odnela porodicu"

Blic pre 1 sat
Potresne scene iz poplavljene Bosne: Pronađeno još jedno telo, apokalipsa u Jablanici: "Cela kuća se srušila, bujica odnela…

Spasioci u Bosni i Hercegovini i dalje tragaju za nestalima u poplavama koje su u petak pogodile deo zemlje i dovele do kataklizme. Uslovi za pretraživanje terena u Donjoj Jablanici danas su nešto bolji, kiša je prestala da pada. Prema najnovijim informacijama, poginulo je više od 20 ljudi.

Među spasilačkim timovima koji učestvuju u potrazi za žrtvama katastrofalnih poplava i klizišta u Donjoj Jablanici su i pripadnici CZRS. Iskusni gorski spasilac i ronilac iz Foče Nenad Ikonić, do sada je bio u brojnim akcijama spasavanja, ali nema reči da opiše prizore iz Donje Jablanice. -Uz pomoć mašina prevrću se teške betonske ploče, izmešta materijal... Velika katastrofa. Upravo idemo prema Buturović Polju odakle smo dobili poziv da vršimo pretragu u vodi.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Balkan, najnovije vesti »