"Svedočenje vodi ka osudi: Kecmanovića!" Evo koje reči iz iskaza dečaka ubice su ključne u slučaju protiv njegovih roditelja

Blic pre 1 sat
"Svedočenje vodi ka osudi: Kecmanovića!" Evo koje reči iz iskaza dečaka ubice su ključne u slučaju protiv njegovih…

Dečak ubica iz OŠ "Vladislav Ribnikar" u utorak je dao iskaz pred Višim sudom u Beogradu gde je ukazao da je njegova majka Miljana Kecmanović "za sve kriva" jer je od njega zahtevala da bude najbolji, te i da ne bi izvršio masakr da nije bilo očevih pištolja. Svedočenje dečaka ubice od velikog je značaja za ceo postupak, jer otkriva pozadinu masakra, ali i kako su njegovi roditelji uticali i omogućili mu da dođe do oružja.

Dečak ubica je na suđenju za pucnjavu u "Ribnikaru" rekao da je " njegova majka za sve kriva". On je, kako smo pisali, ukazao da je ona "stalno tražila od njega da bude najbolji". "Majka je stalno tražila da budem najbolji. Ljutila se i vikala kada nisam bio najbolji. Zbog toga što je stalno tražila više od mene, ljutio sam se i ja na nju. To njeno ponašanje je uticalo da uradim to što sam uradio. Da nisam imao očeve pištolje, ovo ne bih učinio", rekao je on.

Blic »

Hronika, najnovije vesti »