"Na ulici dama, a živi: U smeću!" Beograđanka ustupila stan žrtvi nasilja, pa doživela pakao: Nije slutila šta se krije iza vrata njene nekretnine dok nije došao on (video)

Blic pre 2 sata
"Na ulici dama, a živi: U smeću!" Beograđanka ustupila stan žrtvi nasilja, pa doživela pakao: Nije slutila šta se krije…

Jednu Beograđanku sažaljenje je skupo koštalo. Naime, ona je želela da pokaže humanost i ženi S.M. (48), koja je bila žrtva nasilnog partnera D.K. (42), ukaže pomoć ustupajući joj stan na Voždovcu. Žena je dobila priliku za nov, bolji život i počela je da se oporavlja, a onda je njena dobrotvorka doživela šok kad je ušla u stan.

Kako je otkrila na stranici Serbia_live, žena koju je pretukao nasilni partner došla je u stan na Voždovcu, gde su joj bili obezbeđeni smeštaj, hrana i kozmetika. Ipak, Beograđanka koja joj je pomogla tvrdi da je žena imala i drugih, psihičkih problema. - Ukazana joj je svaka pomoć u vidu hrane, kozmetike i smeštaja za koji prvi mesec nije plaćala komunalije. Oporavila se i plaćala je samo komunalije. Suicidna osoba, tablet**anka i alkoholičarka - navela je ona.

Blic »

Beograd, najnovije vesti »