"Trebalo mi je 30 godina da to shvatim" Dženifer Lopez posle četiri braka naučila životnu lekciju: "Znam šta se sve priča o meni..."

Kurir pre 1 sat  |  L. S.)
"Trebalo mi je 30 godina da to shvatim" Dženifer Lopez posle četiri braka naučila životnu lekciju: "Znam šta se sve priča…

U nedavno objavljenom razgovoru s komičarkom Niki Glejzer za časopis "Interview", pevačica i glumica Dženifer Lopez govorila je o spoznaji da sreću može da pronađe sama. "Ljudi koji su romantičari i vole da budu u vezama, žele da ostare s nekim, misle: 'Moram to da imam da bih bila potpuna i srećna'.

Ali nije tako", rekla je Džej Lo govoreći o prihvatanju samačkog života nakon što je podnela zahtev za razvod od Bena Afleka. "Trebalo mi je samo 30 godina", dodala je kroz smeh. Lopez, koja se udavala četiri puta, udala se za Afleka (52) u julu 2022. nakon što su obnovili svoju romansu 2021. Međutim, Lopez je podnela zahtev za razvod, a u njemu je kao datum rastanka navela 26. april 2024. "Znam šta se sve piše o meni" Govorila je i o glasinama o njenom životu.

Pročitajte još

Ključne reči

Kultura, najnovije vesti »