Priča o tajnom računu sa: 100.000 evra Roditelji Danke Ilić odgovorili na 13 ključnih pitanja o nestanku svoje ćerke: "Dogovor je bio da se ne priča o poligrafu"

Blic pre 2 sata
Priča o tajnom računu sa: 100.000 evra Roditelji Danke Ilić odgovorili na 13 ključnih pitanja o nestanku svoje ćerke…

U jednom od retkih javnih nastupa Ivane i Miloša Ilić, roditelja Danke Ilić (2), devojčice za čije ubistvo su optuženi Dejan Dragijević i Srđan Janković, a koji je trajao dva i po sata i to u prenosu uživo na TikToku, odgovarali su na niz pitanja o brojnim misterijama o Dankinom nestanku, ali i o užasnim teorijama zavere koje su pratile ceo slučaj. Novinari Blica analizirali su ceo taj razgovor i izdvojili 13 teorija zavere na koje su roditelji nakon sedam meseci od nestanka devojčice odgovorili.

Podsetimo, u našem prvom tekstu o tom gostovanju, naveli smo da porodica Danke Ilić potpuno veruje u tužilaštvo i policiju, što su više puta ponovili tokom dvoipočasovnog razgovora uživo. "Verujemo i u navode optužnice protiv okrivljenih za otmicu i ubistvo naše ćerke Danke. Smatramo da protiv okrivljenih ima pregršt dokaza i ne verujemo da je naša Danka prodata". Ovo su minulih dana izjavili Miloš i Ivana Ilić iz Bora, roditelji dvogodišnje devojčice Danke Ilić

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »