Vučić: Nikad nisam osećao toliki pritisak igrača stranih službi, gotovo da ne mogu da izdrdžim

Beta pre 2 sata

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da "nikada nije bio veći unutrašnji pritisak različitih spoljnih službi", navodeći i da nikad nije osećao toliki pritisak, jer su "svi igrači različitih službi i zapadnih i istočnih, pritisnuti da ostvare rezultate koje spoljne strane službe od njih traže"."Za mene postaje gotovo nemoguće da izdržim taj pritisak na dnevnom nivou, mojih kolega i prijatelja i sa jedne i sa druge strane, želeći da skrenu put Srbije negde drugo, ili kako oni to smatraju u pravom smeru. A taj pravi smer je ili ovamo ili onamo, a nikako ono što smo mi uz podršku naroda zacrtali a to je srpski smer i naša politike jednake ekvidistance prema svima", rekao je Vučić na obeležavanju godišnjice Bezbednosno informativne agencije (BIA).

On je zamolio njene pripadnike "za jedinstvo", dodajući da u "svakom trenutku znaju - možda su neki malo bolji, neki malo lošiji", da je za zemlju "samo put Srbije dobar put".

"Ono što smo zacrtali, a to je naša samostalnost, slobodarska politika, ono što treba da donese progres našoj zemlji a ne nekim drugima", poručio je Vučić.

(Beta, 17.10.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »