"Više nego svi ruski političari razume poziciju Srbije": Vučić na izložbi povodom 80 godina od oslobođenja Beograda: Putin je dva puta rekao ono što je dobro za Srbiju dobro je i za Rusiju (video)

Blic pre 8 sati
"Više nego svi ruski političari razume poziciju Srbije": Vučić na izložbi povodom 80 godina od oslobođenja Beograda…

- Neko će nas napadati zbog ovog nekom Srbija je suverena i nezavisna zemlja i donosi svoje odluke. Bio je veoma dug razgovor, ali smo razgovarali kao ljudi koji se dugo poznaju. Bila je potpuno lična nota, ko su slabi lideri, ko su kakvi i onakvi lideri. Predsednik Rusije je dva puta ponovio ono što je dobro za Srbiju dobro je za Rusiju. što je dobro za Srbe dobro je i za Ruse - poručio je predsednik Aleksandar Vučić nakon razgovora sa Vladimirom Putinom, predsednikom Rusije.

Vučić je posle otvaranja izložbe "Vojna diplomatija na putu ka slobodi" u zgradi Predsedništva.kojim je nastavljeno obeležavanje 80 godina od oslobođenja Beograda otkrio o čemu je razgovarao sa Putinom. Kako je naveo, predsednik Rusije je rekao da ne moramo svi da mislimo isto, ali da "Putin više nego svi drugi ruski političari razume poziciju Srbije". - I to je sve što mogu da vam kažem zato što kada bih vam ja sada rekao kako to izgleda 25 predsednika ili

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »