Извор: Курир/Балкан архива вести 11.01.2016

Порука Босанцима И Србима На Фб: Нисте велики, много сте мали и дотакли сте дно дна!

Курир 11.01.2016
САРАЈЕВО - Поводом самоубистава дечака у БиХ и Србији, Велибор Лукић је реаговао на Фејсбуку и написао своје мишљење указујући на сурову реалност. Преносимо Лукићев статус у целини који има више од 20.000 лајкова до сада: … »

(Видео) Мрачне Тајне Елитне Школе У Бих: После самоубиства Махира (14) ђаци проговорили о мучењима!

Курир 11.01.2016
САРАЈЕВО - Након самоубиства Махира Раковца, све већи број бивших ученика и родитеља деце која похађају школе Босна Сема групације, одлучили су да проговоре о својим трауматичним искуствима. Школе Босна Сема групе… »

Монструм Згрозио Хрватску Јавност: Упао старици у кућу, узео јој новац па је силовао

Курир 11.01.2016
Жупанијско државно тужилаштво у Бјеловару подигло је оптужницу против Т. Т. (55) који је не само опљачкао старицу већ је потом и силовао. Т. Т. се терети за тешко казнено дело против полне слободе и разбојништва… »

Груевски Данас У Вашингтону: Премијер Македоније неће да поднесе оставку!

Курир 11.01.2016
СКОПЉЕ - Комесар ЕУ за преговоре о проширењу Јоханес Хан допутоваће у петак 15. јануара у Скопље како би са потписницима договора о решавању кризе у Македонији разговарао о његовом спроводјењу. Долазак Хана у петак у… »

Босански Ловац На Олује Упозорава: Прете нам катастрофе ако се не опаметимо!

Курир 11.01.2016
САРАЈЕВО - Сарајевски студент Недим Сладић (18), полиглота и заљубљеник у метеорологију и климатологију, са колегом Кристијаном Вујчићем основао је заједницу "Босниа Сторм Цхасерс" која се бави климатским променама и… »

Стајала Неколико Сати: Пререзали стуб и скинули заставу Републике Српске!

Курир 11.01.2016
ТРЕБИЊЕ - Непознати починиоци пререзали су гвоздени стуб на ком је била застава ентитета Република Српске. Вандали су скинули заставу која је била на јарболу постављеном у селу Ограде на Зупцима, на магистралном путу Требиње… »

(Фото) Потера За Мајдом Курјак Из БиХ: Пуштала детету порниће и сексуално га злостављала!

Курир 11.01.2016
САРАЈЕВО - Федерална управа полиције расписала је међународну потерницу за Мајдом Курјак (38) из Власенице због више кривичних дела која се односе на сексуално злостављање детета. “Актом Општнског суда у Орашју издата је… »

(Видео) Узбуна У Хрватском Авиону Изнад Немачке: Због изненадног квара принудно слетели у Минхен!

Курир 11.01.2016
ЗАГРЕБ - Авион "Кроејша ерланзја" на лету из Загреба у Брисел јуче поподне морао је да слети у Минхен јер су инструменти показали да се негде на летелици појавио технички квар, потврђено је из ове авиокомпаније. Пошто је у… »

Потрага У Загребу: Нестала старија жена, претражују Саву!

Курир 11.01.2016
ЗАГРЕБ - У Загребу је синоћ покренута потрага за женском особом која је нестала у реци Сави. Канцеларија за управљање у хитним ситуацијама јуче поподне рониоцима је ставио у функцију сонар и оператера из Хрватског… »