Извор: РТ Крагујевац архива вести 11.01.2016

Преминуо Дејвид Боуви

РТ Крагујевац 11.01.2016
Познати британски музицар, композитор и глумац Дејвид Боуви умро је данас у свом дому у 69. години живота окружен својом породицом након храбрих 18 месеци борбе са канцером. Познати уметник је пре нешто више од месец дана… »

Одржана седница Градског већа

РТ Крагујевац 11.01.2016
Градско веће је на данас одржаној седници усвојило Предлог одлуке о начину утврђивања обавеза и услова за спровођење поступака јавних набавки које се односе на одржавање јавне расвете и испоруку електричне енергије на… »

У Крагујевцу још нема грипа

РТ Крагујевац 11.01.2016
У Крагујевцу још увек нема вируса грипа, мада су последњих десетак дана, код грађана уочене прехладе са симптомима инфекције горњих дисајних путева. Тегобе сличне грипу нису опасне и могу се успешно излечити у кућним… »

Топола: Улагање у путеве и водотокове

РТ Крагујевац 11.01.2016
У општини Топола из буџета за 2016. годину Дирекцији за изградњу опредељено је 135 милиона динара. Највише средстава биће издвојено за путну инфраструктуру и за водопривредне радове. Током прошле године у општини Топола… »

Безбедност за време празника задовољавајућа

РТ Крагујевац 11.01.2016
Стање безбедности на подручју Крагујевца, за време новогодишњих и божићних празника било је стабилно и задовољавајуће, оценио је Мирослав Клачар помоћник градоначелника за развој система од заштите против елементарних… »

Инвестиција вредна 5 милиона евра

РТ Крагујевац 11.01.2016
Град Крагујевац расписао је тендер за пројектанта идејног решења нове Аутобуске станице, чија ће изградња почети у 2017. години између два кружна тока на улазу у град из правца Баточине. Вредност инвестиције је пет… »

Поклон представа "Чаробна ноћ"

РТ Крагујевац 11.01.2016
Представа ''Чаробна ноћ'', у продукцији Позоришта за децу у Крагујевцу, припремљена је као поклон крагујевачким малишанама за новогодишње празнике. Изведена је у сусрет Новој години по грегоријанском календару, а у… »