Извор: Вести онлине архива вести 11.01.2016

Ипак ништа од "Јужног тока", Бугари се џабе радовали

Вести онлине 11.01.2016
Статус гасовода "Јужни ток" није промењен и тај пројекат је и даље обустављен, рекао је у понедељак после подне агенцији ТАСС неименовани представник руског Министарства енергетике. Бугарски дневник "Стандард" у понедељак… »

Борба на новом фронту: Џихадисти формирали калифат на Филипинима?

Вести онлине 11.01.2016
Терористи такозване Исламске државе формирали су калифат на филипинском острву Минданао, а стручњаци сматрају да је њихов главни циљ да усмере своје терористичке нападе на Аустралију, пи[е лист "Аустралијен". Како наводи… »

Досад невиђена улога Николе Јокића!

Вести онлине 11.01.2016
Денвер је на свом паркету остварио 14. овосезонски тријумф у НБА лиги, пошто је пред својом публиком савладао Шарлот (95:92). Никола Јокић је поново имао запажену улогу. Овога пута, нешто другачију него иначе. Српски… »

Водич за муџахедине у Европи: Неговане браде, "западњачке" колоњске воде и крст око врата

Вести онлине 11.01.2016
Милитанти који се боре на страни тзв. Исламске државе издали су застрашујући приручник за потенцијалне милитанте који живе на Западу, пише Индепендент. Приручник на енглеском језику има 58 страна и може се пронаћи на… »

Коначно најава Оскара? Тријумф Дикаприја на Златном глобусу

Вести онлине 11.01.2016
Завршена је 73. додела награде Златни Глобус која се додељује најбољим филмовима и серијама по избору акредитованих страних новинара који прате филмску и телевизијску индустрију САД. Златни глобус за најбољег глумца у драми… »

Слађа не престаје да крка, а онда трчи да повраћа!

Вести онлине 11.01.2016
Учесница "Парова" Слађана Петрушић стално има нагон да једе и повраћа у вили "Хепија" због чега су организатори врло забринути. Када су је притисли да призна о чему је реч, она је открила да болује од булимије, иако је… »

Из Партизана у Олимпију...

Вести онлине 11.01.2016
Некадашњи стратег Партизана Марко Николић званично је представљен као нови шеф стручног штаба љубљанске Олимпије. Николић је на промоцији у новом клубу као циљ поставио освајање шампионске титуле са тренутним лидером… »

"Заставино" оружје у Француску допремили Хрвати

Вести онлине 11.01.2016
Калашњиков којим је у време напада на "Шарли ебдо" почињен масакр у јевреској продавници био је са подручја Југославије, а у француску престоницу је највероватније стигао из Хрватске, објавили су француски медији. Због… »

Србија и Хрватска - рекорд!

Вести онлине 11.01.2016
Арена успеха створена за обарање рекорда. Некада је то било у кошарци, одбојци и рукомету, а у недељу 10. јануара 2016. године, Београђани и не само они, још једном су креирали историју. Рекордних 11.000 гледалаца гледало је… »

Биг Мек показује: Где је Србија, а где Хрватска

Вести онлине 11.01.2016
Британски Економист издао је почетком године најновији Биг Мек индекс који на основу цене популарног сендвича показује стање привреде и валута. Поједностављено, реч је о листи која говори колико долара, према средњем курсу у… »