Извор: Вести онлине архива вести 11.01.2016

Партизану мало 4.000.000 евра

Вести онлине 11.01.2016
Клупска каса Паризана могла је да буде богатија за 4.000.000 евра, али су црно-бели рекли НЕ понудама за Абубакара Оумаруа и Дарка Брашанца. Портал моззартспорт.цом пише да су црно-бели добили понуду од једног белгијског клуба… »

Телефонски бројеви постају прошлост

Вести онлине 11.01.2016
Гласовни и видео позиви, слање порука, видео записа и фотографија, групни чет па чак и слање новца другим корисницима – све ове опције могу се обављати путем комуникацијских апликација, без потребе за телефонским бројем… »

Лажна проповед

Вести онлине 11.01.2016
Коме се догодило да прочита свих четири стотине страница Кисинџерове књиге "Светски Поредак", налетеће и на ове редове: "Према америчком поимању, светски поредак, мир и баланс биће успостављени сами од себе, а политичке… »

Музички спектакл у Зрењанину

Вести онлине 11.01.2016
Бела Маврак, светски познати тенор који је рођен и одрастао у малом селу Михајлову, надомак Зрењанина, одржао је новогодишњи концерт заједно са Зрењанинском филхармонијом у Народном позоришту "Тоша Јовановић" у овом… »

Рамосова драга изазвала "земљотрес"

Вести онлине 11.01.2016
На церемонији ФИФА поводом избора најбољих фудбалера у 2015. години у првом плану је била Пилар Рубио, девојка капитена Реала Серхија Рамоса. Лепа Шпанкиња била је најлепша и најелегантнија на церемонији па су сви морали да се… »

Српски војвода дочекао Рогозина: Гусле на поклон, како и доликује

Вести онлине 11.01.2016
Дмитриј Рогозин, заменик премијера Руске Федерације борави у Србији, а после бројних састанака са српским званичницима решио је да посети и Војислава Шешеља. А пхото постед би Војислав Шешељ (@војислав.сесељ) он… »

Крајпуташи сведоци крвавог страдања

Вести онлине 11.01.2016
У причи о Првом светском рату, за Србе су увек прва асоцијација Солунски фронт, марш кроз Албанију или Церска битка. Наш земљак из Сијере, кантона Валис у Швајцарској, Миле Јанковић (47), оснивач је и председник Удружења… »

Кијев поново о споразуму из Минска: Када ће Русија да испуни своје обавезе?

Вести онлине 11.01.2016
Кијев намерава да тражи да се определе рокови за имплементацију Минског споразума, изјавио је украјински председник Петро Порошенко. - Украјина ће тражити да се конкретизују датуми када би Русија требало да испуни своје… »

Да ли то фрау Ангела мења политику: Немци враћају све више избеглица

Вести онлине 11.01.2016
Немачка не дозвољава све већем броју миграната улазак кроз своју јужну границу и више стотина њих свакодневно враћа у Аустрију, саопштила је аустријска полиција. У саопштењу полиције из покрајине Горња Аустрија наводи… »

Миле(р) Србин! Амер са шајкачом и кокардом

Вести онлине 11.01.2016
Американац Квинси Милер брзо је "купио" навијаче црвено-белих сјајним играма у овој сезони. И у Љубљани против Олимпије, крило шампиона Србије је заблистало, постигавши чак 25 поена. После меча у "Стожицама", Милер се… »