Извор: Пиротске вести архива вести 19.02.2016

Петоро одборника напустило одборничку групу СНС-а

Пиротске вести 19.02.2016
На почетку данашњег заседања локалног парламента, до ове седнице шеф одборничке групе Српске напредне странке Бобан Ранђеловић обавестио је председавајућег да петоро одборника иступа из одборничког клуба Српске напредне… »

Деда и унук крили фалсификоване евре у простору за акумулатор

Пиротске вести 19.02.2016
Цариници су на граничном прелазу Градина спречили покушај кријумчарења 770 фалсификованих евра. Приликом редовне контроле на улазу у земљу, заустављен је аутомобил „Мерцедес А170 ЦДИ“ бугарских регистарских ознака којим… »

Гостуша и Стара планина одушевиле шеике

Пиротске вести 19.02.2016
Јединствена архитектура надалеко чувеног “каменог села”, старопланинске Гостуше, захваљујући директорки нишког Завода за заштиту споменика културе, Елени Васић Петровић и њеним сарадницама Ивани Цветковић и доценту… »

Раднички:Цар Константин 4:0, Стојановић бриљирао

Пиротске вести 19.02.2016
Екипа Радничком у припремном мечу са екипом Цар Константин из Ниша била је убедљива данас на стадиону крај Нишаве. Коначан резултат је био 4:0 за Раднички. Два гола за “беле” постигао је Стефан Стојановић, а по један… »

СРС: Раскол у Повереништву СНС у Пироту?

Пиротске вести 19.02.2016
Наставља се политичка проституција и манипулације одборницима у Скупштини Општине Пирот. Најновија дешавања нам указују на то да су петоро одборника СНС-а напустила напредњаке и то у очи локалних избора. Да ли је на помолу… »

Васић : Вишак прихода ребалансом у нове инвестиције

Пиротске вести 19.02.2016
Након данашње седнице СО Пирот председник општине Пирот Владан Васић казао је да прошлу годину општина Пирот завршила са остварењем буџета од 101 проценат, што је реткост у Србији, да се радило добро па је резултат тога… »