Извор: Н1 Инфо архива вести 21.02.2016

Ребић: Границе Србије нису затворене

Н1 Инфо 21.02.2016
Вршилац дужности директора полиције Владимир Ребић изјавио је да српске границе нису затворене, али да ће од понедељка мигранти са ратом захваћених подручја моћи да се крећу западно-балканском рутом искључиво уз потврду… »

ЕУ и САД: Нема услова за фер изборе у Македонији

Н1 Инфо 21.02.2016
Европска унија и Сједињене Америчке Државе оценили су да не постоје услови за фер и кредибилне ванредне парламентарне изборе у Македонији 24. априла. "Није постигнут договор о медијским законима да би се у медијима осигурао… »

Оштар одговор Дачића СДС-у на захтев да поднесе оставку

Н1 Инфо 21.02.2016
Министар спољних послова Ивица Дачић оценио је захтев Социјалдемократске странке за његовом оставком, као "најнижи људски чин представљен као политички став". "У дану када у Србији нема човека који не жали за двоје… »

Вејвода: Рат се неће вратити на Балкан

Н1 Инфо 21.02.2016
Стручњак за међународне односе Иван Вејвода оценио је да на Балкану постоје "озбиљни изазови", али да се рат "неће вратити" у регион, који је у поређењу са другим деловима света назвао "оазом мира". "У поређењу с другим… »

Због жалбе 'стопиран' тендер за Народне кухиње

Н1 Инфо 21.02.2016
Тендер за припрему и дистрибуцију оброка Народним кухињама у Београду поново је стопиран. Фирма Мултикетеринг са Новог Београда добила је овај милионски посао пре два дана, међутим, један од понуђача је уложио жалбу па је… »

Прослава Дана језика: Неко упознао словачки, неко министарку

Н1 Инфо 21.02.2016
Међународни дан матерњег језика обележен је данас и у Србији, у којој живи више од 30 етничких заједница које говоре својим језицима. Централна прослава одржана је у Ковачици, познатој по словачкој националној мањини и… »

Данас облачно, температура до 16°Ц

Н1 Инфо 21.02.2016
У Србији ће у недељу ујутро бити хладно, понегде слаб мраз, а током дана умерено облачно, суво и топије време с температуром до 16 степени Целзијуса, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. На северу и североистоку… »

Новинарско питање о Русији и НАТО наљутило Вулина

Н1 Инфо 21.02.2016
Министар за рад Александар Вулин обишао је српско руски Хуманитарни центар у Нишу и том приликом најавио да је већ парафиран споразум о социјалном осигурању са Руском Федерацијом који ће, каже, у току ове године бити и… »

Завршена обдукција дипломата, чека се дозвола за лет

Н1 Инфо 21.02.2016
Генерални секретар Министарства спољних послова Вељко Одаловић изјавио је да је обдукција тела службеника амбасаде Србије који су убијени у Либији завршена и да су завршене правосудне процедуре за њихово преношење у… »

Кад је најбоље време за твит

Н1 Инфо 21.02.2016
Инспирисане феноменом дигиталног света и његове визуализације, архитекта по струци и стипендисткиња Тисцх Сцхоол оф тхе Артс Универзитета у Њујорку Невена Коцић, у сарадњи са графичком дизајнерком и илустраторком из Јужне… »