Извор: Глас Западне Србије архива вести 07.03.2016

Ванредна ситуације проглашена у Бајиној Башти

Глас Западне Србије 07.03.2016
Бајина Башта - Кризни штаб за ванредне ситуације Бајина Башта прогласио је ванредну ситуацију на територији целе општине. Имајући у виду да се очекује још већи пораст воде, по речима председника општине Радомира… »

Пријепоље: Ванредно у девет Месних заједница

Глас Западне Србије 07.03.2016
Пријепоље - У девет Месних заједница општине Пријпоље, проглашена је ванредна ситуација због проблема са испоруком електричне енергије, рекао је за Глас западне Србије председник општине Емир Хашимбеговић. "Далеководи од… »

Ситуација у Новом Пазару алармантна

Глас Западне Србије 07.03.2016
Нови Пазар - Градоначелник Новог Пазара Мехо Махмутовић изјавио је да је ситуација у Новом Пазару алармантна и да је у једном делу града евакуисано 100 становника због поплава, а да у појединим деловима града нема струје. У… »

Лучани: евакуација најугроженијих породица

Глас Западне Србије 07.03.2016
Лучани - На територији општине Лучани у току је евакуација најугроженијих породица у Ђераћу и Пухово. Основна школа у Лучанима данас ради скраћено, а сутра неће бити наставе. Све остале школе на територији општине… »

У Пријепољу око две хиљаде домаћинстава без струје

Глас Западне Србије 07.03.2016
Пријепоље – Због обилних снежних падавина које су током ноћи пале на територији ове општине, у прекиду је саобраћај на државном путу који преко Јабуке води до границе са Црном Гором. „Због дрвећа које је услед великих… »

Нова Варош завејана, без струје 800 кућа

Глас Западне Србије 07.03.2016
Нова Варош - У планинским селима код Нове Вароши без струје је око 800 домаћинстава због невремена које је синоћ и јуче захватило овај део Србије. Од света је одсечено и више планинских засеока а због непроходних путева… »

Љајић у Новом Пазару, поплаве однеле мостове

Глас Западне Србије 07.03.2016
Нови Пазар - Потпредседник владе Расим Љајић, који је допутовао данас у Нови Пазар и обишао поплављена подручја, изјавио је да је тренутна ситуација мало боља јер је киша престала да пада, али је у првом налету вода однела… »

Вулин: Шалтери у ПИО Фонду су прошлост

Глас Западне Србије 07.03.2016
Од 15. марта сви послодавци моћи ће на сајту ПИО фонда да попуне и предају електронски образац М4, с подацима о зарадама и стажу запослених у претходној години. "Зашто се чекало овако дуго, ја заиста не знам, али важно је да… »

Ванредна ситуација у Љигу

Глас Западне Србије 07.03.2016
Љиг - На територији општине Љиг данас је проглашена ванредна ситуација, због изливања река Качер и Љиг. Река Качер се излила у селу Бранчић и потопила више десетина хектара ораница, док је у селу Латковић дошло је до… »

Нова победа одбојкашица Таре

Глас Западне Србије 07.03.2016
Бајина Башта - Одбојкашице Таре оствариле су нову победу у оквиру Друге лиге Србије против екипе Путеви из Пријепоља са 3:0 (20:25, 21:25, 25:15, 17:25). "Ово је веома битна победа у гостима за наш тим. Од суботе све… »