Извор: Радио сто плус архива вести 07.03.2016

Нема наставе у новопазарским школама

Радио сто плус 07.03.2016
Основне и средње школе у Новом Пазару сутра неће радити, одлучено је вечерас на седници Штаба за ванредне ситуације. Како радио Сто плус сазнаје у овом телу, обданишта и остале јавне градске и републичке установе у граду… »

Код Рашке Ибар убрзано расте

Радио сто плус 07.03.2016
На територији општине Рашка истоимена река је у последњих неколико сати у стагнацији, али убрзано расте ниво Ибра, речено је Сто плус радију у општинском штабу за ванредне ситуације. Према водостају од 19 часова Ибар је био… »

Пријепоље: 2.000 домаћинастава без струје

Радио сто плус 07.03.2016
Начелник Штаба за ванредне ситуације Пријепоља Горан Посркача изјавио је данас да је због обилних падавина, око 2.000 домаћинстава остало без струје. Према његовим речима, киша, а нарочито снег који је у планинском делу… »

Због поплава евакуисано 59 особа широм Србије

Радио сто плус 07.03.2016
Министарство унутрашњих послова (МУП) саопштило је вечерас да су припадници Сектора за ванредне ситуације МУП-а до сада евакуисали 59 особа из домаћинстава угрожених поплавама. Како се наводи, у Лучанима је евакуисано 28, у… »

Турска тражи још три милијарде евра за избегличку кризу

Радио сто плус 07.03.2016
Председник Европског парлеманта Мартин Шулц изјавио је данас да Турска тражи додатних три милијарде евра од Европске уније за помоћ у решавају избегличке кризе. Званичници ЕУ кажу да је на данашњем самиту ЕУ-Турска Анкара… »

Радоњић: Задовољни смо другим местом, а сада најбитније утакмице

Радио сто плус 07.03.2016
Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је вечерас да би сви у екипи требало да буду задовољни што је лигашки део такмичења у Јадранској лиги окончан на другом месту и додао да црвено-белима предстоји јако… »

Индонезија спремна за помрачење Сунца

Радио сто плус 07.03.2016
Потпуно помрачење Сунца, које ће се у среду догодити изнад Индонезије, посматраће хиљаде туриста пристиглих из целог света да би присуствовали овом ретком природном феномену, који ће бити обележен племенским ритуалима и… »

Амбасадор говорио о канадском мултикултуралном мозаику

Радио сто плус 07.03.2016
Амбасадор Канаде у Србији Филип Пинингтон рекао је данас у Новом Пазару да је Влада његове земље у последњих 40 година доношењем закона омогућила свим досељеницима да сачувају свој идентитет и културу. Он је на предавању… »

Фестивал стваралаштва младих почиње у уторак

Радио сто плус 07.03.2016
Услед ванредне ситуације, а на захтев родитеља, одложен је вечарашњи наступ ученика Основне школе “Јован Јовановић Змај“, којим је требао да буде отворен Фестивал стваралаштва младих у Културном центру у Новом Пазару… »

Листа СДА Санџака ће носити назив “Јединство, снага Бошњака”

Радио сто плус 07.03.2016
Председник Извршног одбора Странке демократске акције (СДА) Санџака Енис Имамовић изјавио је данас да ће та партија на предстојећим парламентарним и локалним изборима наступити под називом “Јединство, снага Бошњака”… »