Извор: Мондо/Забава архива вести 12.03.2016

Кит Емерсон нађен мртав, вероватно самоубиство

Мондо 12.03.2016
Оснивач и клавијатуриста групе Емерсон, Лејк и Палмер (ЕЛП), нађен је мртав у свом стану, у Калифорнији, са раном од ватреног оружја на глави. Фото: ИоуТубе Полиција испитује могуцхност самоубиства, јавља АП. ЕЛП су били… »

Почињу нови Парови! (АНКЕТА)

Мондо 12.03.2016
Да, док трају ови ... У суботу, 12. марта, у 21 сат, на Хаппи телевизији креће нови шоу програм – Парови у Паровима! У издвојеном ентеријеру, у такмичење улазе нови учесници који ће боравити у простору издвојеном од… »

На корак од развода!

Мондо 12.03.2016
Певачица открила да су се појавили проблеми у њеном односу са Рашом, због чега је одложила одлазак на вантелесну оплодњу, пишу домаћи медији. Гоца Тржан и Раша Новаковић на корак су од разода, пише магазин "Стори"… »

Калину одбили за ТЛЗП, њена мајка љута!

Мондо 12.03.2016
Љиљана Благојевић пљује шоу "Твоје лице звучи познато", јер у њему није могла да учествује њена ћерка, глумица Калина Ковачевић. Глумица Калина Ковачевић наводно није задовољила критеријуме продуцента ТЛЗП-а, пише… »

Шок у Паровима - ово су нови учесници (ФОТО)

Мондо 12.03.2016
Бивши фармери, али и учесница избачена због срамотних изјава, међу новим становницима виле. У ријалити "у оквиру ријалитија" вечерас је ушла гомила нових учесника, међу којима ћете многе препознати. Између осталих, ту су… »

Историја пољубаца

Мондо 12.03.2016
Некад је морао да "падне" и први пољубац у историји човечанства... С обзиром на то да је у нашем времену љубљење прилично заступљено и волимо сви да га ревносно упражњавамо, врло је могуће да никада нисмо стали и… »

Вино пред спавање? Само напред!

Мондо 12.03.2016
Радујте се љубитељи вина, јер је сада званично доказано да испијање овог пића доводи до мршављења! Фото: Гуливер/Гетти/Тхинкстоцк Истраживачи на Харварду и Универзитету у Вашингтону, закључили су да конзумирање вина… »

Цезар "Шаптач псима" - хоће да га забране! (ВИДЕО)

Мондо 12.03.2016
Његову емисију гледају милиони широм света и многи од њега уче или су научили како да укроте своје псе. Али, има оних траже да буде санкионисан. Због овога! За њега кажу да има један од најлепших послова на свету. Цезар… »

Вратоломије на снимању "Ратова звезда" (ВИДЕО)

Мондо 12.03.2016
Процурео је снимак са снимања нових "Ратова звезда" у Дубровнику. Фото: Мондо/ Стефан Стојановић Дубровник је већ трећи дан нова кућа огромне филмске екипе која снима наставак "Ратова звезда". Поједини делови града су… »

Целог живота користимо их погрешно!

Мондо 12.03.2016
Самолепљиви папирићи су у нашем свакодневном окружењу и често могу бити од велике користи за организацију и подсећање, али постоји велика могућност да их користите погрешно... Они који користе самолепљиве папириће ће… »