Извор: Правда/Забава архива вести 12.03.2016

ГОЛИ СЕЛФИ: Најбоља гуза Бразила се потпуно скинула (СЕКСИ ФОТО)

Правда 12.03.2016
Ким Кардашијан одговорна је за нови тренд голих селфија насталих у огледалу. Бразилска Мис БумБум одлучила је "да подржи" Ким и објави селфи на којем је потпуно гола. Сузи Кортез (25), победница прошлогодишњег такмичења… »

ВРЕЛИ ОПРОШТАЈ: Атина Ферари објавила последњи видео клип на свом ФБ профилу! (СЕКСИ ВИДЕО)

Правда 12.03.2016
Атина Ферари одлази са Фејсбука и то је написала лично на свом званичном ФБ профилу за који каже да ће бити убудуће вођен од стране њеног ПР тима. Она је отишла у ријалити Парови и каже да због тог ријалитија више неће… »

РАСКРИНКАНЕ: Жене компликују везе - и на љубавном и на сексуалном плану!

Правда 12.03.2016
Мушкарци стално истичу да жене све "воле" да закомпликују, а француски психолози су потврдили да предрасуде код дама у великој мери узрокују проблеме у вези. Уместо да се опусте и уживају са партнером, већина представница… »

ОВО НИЈЕ ШАЛА - ГАСТОЗ ПОБЕСНЕО: Ударио Брендона ногом у главу! (ВИДЕО)

Правда 12.03.2016
Ријалити Парови је све експлозивнији, а овај пут је живце изгубио Гастоз који је у једном тренутку насрнуо на Брендона, а затим почео да га бије и то веома жестоко. Прво га је ухватио за главу и руком ударио пар пута, а затим… »

УПС: Маци севнуло голо међуножје! (ФОТО)

Правда 12.03.2016
Босанска старлета Маца Дискреција уживала је синоћ седећи у крилу код Владимира Томовића и то огрнута пешкиром. Она се мазно врпољила и увијала у крилу кршног Црногорца који је држао руку на њеној задњици, све док није… »

ПОТПУНО ГОЛЕ У "ЛЕЗБО" СТИЛУ: Српска секс бомба са пријатељицом! (СЕКСИ ФОТО)

Правда 12.03.2016
Српска ријалити звезда и секс бомба, Александра Радоњић Цаца, на свом Инстаграм профилу шокира из дана у дан. Наиме, она објављује фотографије на којима није у секси издањима, него у нуклеарно-секси издањима. Она је сада… »

ТРИК: Како да се сигурно не угојите након престанка пушења

Правда 12.03.2016
Према статистикама, телесна тежина 80 одсто новопечених непушача након вишемесечне апстиненције повећава се у просеку за седам килограма. Овај проблем може да се избегне адекватном исхраном, вежбањем и, наравно… »

ОД ОВОГ МОМЕНТАЛНО СТАЈЕ СРЦЕ: Тамара Ђурић гола до бола! (ФОТО 18+)

Правда 12.03.2016
Клаберка Тамара Ђурић, финалисткиња Фарме 6, поставила је слику од које мушкарцима срце може да застане. Нова провокативна фотографија приказује је је практично голу, обучену само у мрежасти комбинезон који апсолутно… »

"Анђели смрти": После секса са њима, себи су потписали смртну казну

Правда 12.03.2016
У фавелама у Лагосу, у Нигерији, влада неописиво сиромаштво. Око 1,2 милиона грађана је ХИВ позитивно. Међу њима је хиљаде проститутки које спавају с мушкарцима без заштите јер тако више плаћају. Проститутке заражене… »