Извор: Телеграф/Хроника архива вести 14.04.2016

Ово ЈЕ место на којем ЈЕ лежала Јелена: Полиција детаљно претражује канал, још није нашла кључни доказ! (видео)

Телеграф 14.04.2016
На лицу места налазе се трактор и пумпа која полако исисава воду из канала. Полиција је данас почела да исушује део канала у којем је пронађено тело убијене певачице Јелене Марјановић, а екипа Телеграфа забележила је како… »

Упознали смо се кад је он имао 18, а ја 12 година: Погледајте Јеленин интервју у којем прича о љубави са Зораном (ВИДЕО)

Телеграф 14.04.2016
- Упознали смо се када сам ја имала 12, а он 18 година. Нисмо се срели неко време, али смо отпочели везу када је мени било 17 - рекла је убијена певачица. Убијена певачица Јелена Марјановић је у једној емисији на Гранд… »

Полиција стигла испред куће мужа Јелене Марјановић: Екипа форензичара МУП-а фотографише двориште! (ВИДЕО) (фото)

Телеграф 14.04.2016
Полиција је Из куће изнела тепих и неколико црних кеса. После прегледа терена где се испумпава вода у каналу у којем је пронађено тело Јелене Марјановић у Борчи, форензичари МУП су се упутили у кућу Зорана Марјановића… »

Детаљна претрага дворишта куће МУЖА убијене Јелене Марјановић: Испитана и комшиница! (ВИДЕО)

Телеграф 14.04.2016
Како сазнаје наша екипа која је на терену, главни фокус инспектора је шупа која се налази у дворишту куће Зорана Марјановића. Више инспектора тренутно борави у кући Зорана Марјановића и детаљно претражују двориште и… »

Јеленина мајка стигла у кућу Марјановића: Форензичари и даље претражују све спратове и двориште (ВИДЕО)

Телеграф 14.04.2016
У кућу Зорана Марјановића стигла је Јеленина мајка Зорица. Више инспектора тренутно борави у кући Зорана Марјановића и детаљно претражују двориште и шупу, а пристигла је и Јеленина мајка Зорица Крсмановић. ДЕТАЉНА… »

Инспектори се попели на терасе и кров: Однели тепих из куће МУЖА ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ! (ВИДЕО)

Телеграф 14.04.2016
Полиција свакодневно од када је тело Јелене Марјановић пронађено у насипу у београдском насељу Борча претражује терен не би ли дошла до нових доказа који би помогли у расветљавању овог свирепог убиства. Инспектори МУП-а… »

Сведоци изостали са суђења за убиство ТАТОНА: Један одјављен, други дао - погрешне податке!

Телеграф 14.04.2016
Судија Оливера Пајић најавила је да ће на следеће суђење бити позвана два заштићена сведока. Поновљено суђење једном од вођа навијача Партизана Ðорђу Прелићу, због учешћа у нередима у којима је у центру Београда… »

Страхују да је убијен: Нови детаљи о нестанку сувласника Пинк таксија!

Телеграф 14.04.2016
Његови телефони су искључени одмах након нестанка, због чега и полиција и породица страхују од најгорег могућег сценарија. Породица Мирослава Ранковића (54) пријавила је његов нестанак након што им се није јавио цео дан… »

Гром ударио у кућу у Калуђерици: Гори кров, породица евакуисана! (видео)

Телеграф 14.04.2016
Гром је ударио тачно у кров породичне куће у Улици Бошка Бухе, услед чега је дошло до пожара. Услед грмљавине која се око поднева догодила у Београду, гром је ударио у једну кућу у Калуђерици, и запалио кров на њој… »

Бесан и огорчен зоранов отац: Однели су оно што су хтели, док јеленин убица са чекићем шета градом! (ВИДЕО)

Телеграф 14.04.2016
- Однели су оно што су хтели, док убица чекићем шета градом - рекао је кратко Владимир Марјановић. Форензичари који су цео дан претресали кућу Марјановића отишли су и са собом однели тепих и неколико црних кеса. ШТА ЈЕ У… »