Извор: Србија данас/Хроника архива вести 25.04.2016

Још један Србин отет у Либији: Мирослава отели локални криминалци да би тражили откуп

Србија данас 25.04.2016
Министарство је у сталном контакту с либијским властима и радимо све да би се ова ситуација разрешила што пре. Српски држављанин Мирослав Т. (36) отет је пре три дана у Либији, као радник на нафтним пољима удаљеним 1.200… »

Мучки злочин: Убица је Јелени пришао с леђа и омамио је хлороформом?!

Србија данас 25.04.2016
Јелена Крсмановић Марјановић (33) из Борче најпре је омамљена неким јаким средством, па онда убијена, највероватније мотком. Такође се сазнаје да је Јелена у почетку покушала да пружи отпор нападачу, али га није гребала… »

Убиство у Шапцу: Мирко избоден код градског парка

Србија данас 25.04.2016
Код великог градског парка у Шапцу нешто после 20 часова са више убода ножем убијен је Мирко Фреј (38) из Шапца. Том приликом рањена је још једна особа Ж. М, која је убрзо пребачена у болницу са убодним ранама. Ускоро… »

Јеленина мајка иде сама на гробље: Код Марјановића, само да би видела унуку Јану?!

Србија данас 25.04.2016
Зорица Крсмановић, по причи комшија, контакт са породицом Марјановић има само због унуке Јане. Мајка брутално убијене певачице Јелене Марјановић, Зорица Крсмановић жели да се што мање виђа са члановима породице… »

Ухапшен још један Чачанин због учествовања у тучи

Србија данас 25.04.2016
Чачанска полиција саопштила је данас да је ухапсила Чачанина Н.К. (22), за којим је трагала два дана, због учествовања у тучи навијача Црвене звезде и Борца на градском тргу у Чачку у којој је убијен Александар… »

Због убиства Александра Јаћимовића: Преко хиљаду Чачана протестовало на градском тргу

Србија данас 25.04.2016
Више од хиљаду Чачана протестовало је данас на градском тргу у центру Чачака поводом убиства Александра Јаћимовића (21) у тучи навијача Црвене звезде и Борца, захтевајући од надлежних да спрече насиље. Грађани… »

Сумњичи се за брутално убиство: Бакићу одређен притвор до 30 дана

Србија данас 25.04.2016
Специјални суд у Београду одредио је притвор до 30 дана Велибору Бакићу (32) који се сумњичи да је чекајући одслужење затворске казне због убиства Смаила Тарића, вршио изнуде као члан организоване криминалне групе. Он је… »

Велики ударац истрази: Трагови убиства у Борчи највероватније уништени!

Србија данас 25.04.2016
Невреме које је јуче погодило престоницу само је додатно отежало потрагу за новима доказима убиства, који су због јаке кише која је падала сатима можда и заувек уништени. Више од 200 полицајаца и јуче је неуморно… »

Исповест друга убијеног Александра: Отишао је до клупе, није ни закукао, само је пао и умро

Србија данас 25.04.2016
ЧАЧАК - Ником се није пожалио да је убоден, није ни закукао. Седео је након туче три-четири минута на клупи на тргу и само се срушио. Овако о трагедији у Чачку прича његов пријатељ, у којој је живот изгубио Александар… »

Напад у зубином потоку: Непознате особе пуцале на кућу кандидата за народног посланика

Србија данас 25.04.2016
Полиција на Косову потврдила је данас да су непознате особе пуцале на кућу кандидата за народног посланика у Скупштини Србије Славише Ристиће у селу Јагњеница, код Зубиног Потока на северу Косова, да повређених није било, а… »